Gaziantep FK Ligden Çekiliyor

İsa Kethüda
11.02.2023 - 14:46 | Son Güncellenme: 11.02.2023 - 14:58

Son dakika haberleri... Süper Lig ekibi Gaziantep FK’da yönetim kurmak için görevlendirilen Memik Yılmaz, ligden çekileceklerini ifade etti. Detaylar.

Gaziantep FK Ligden Çekiliyor

Süper Lig ekibi Gaziantep FK’da yönetim kurmak için görevlendirilen Memik Yılmaz, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada, ligden çekileceklerini ifade etti. 

Yılmaz, TFF’ye gönderilecek yazı üzerine çalıştıklarını ve resmi başvuruyu yapacaklarını belirtti.

"Bu sezon çekilmek için dilekçeyi hazırlıyoruz"

Yeni Malatyaspor'un ardından Gaziantep FK olarak bugün resmi başvuruyu yapacaklarını belirten Memik Yılmaz, "Şu an dilekçeyi veriyoruz. Bu sezon çekilmek için dilekçeyi hazırlıyoruz. 

İlgini Çekebilir
Hatayspor Onursal Başkanı Savaş'tan infial yaratan açıklama
Habere Git

"En az 1-2 futbolcumuzu kiralık vereceğiz"

Kararımız takımın iskeletini bozmama yönünde unun için de kiralık düşünüyoruz. Sağ olsun diğer kulüplerimiz de bize yardımcı olacaklar. En az 1-2 futbolcumuzu kiralık vereceğiz ki maaş yükümüzü alsınlar üzerimizden. 

"Oyuncu satmayı düşünmüyoruz"

Onun haricinde biz oyuncu satmayı düşünmüyoruz. Futbolcularımızla da konuştuk bu anlamda olumlu cevaplar aldık. İnşallah bir sonraki sezon için hazırlıklarımızı yaparak mücadelemizi vereceğiz" diye konuştu.

"Burada insanlık bir sınav veriyor"

Gaziantep'in deprem sonrası durumunun kötü olduğuna değinen Memik Yılmaz, "Burada insanlık bir sınav veriyor. Hala haber alınamayan enkaz altında olan insanlar var. Gıda ürünlerinde bir sıkıntımız yok ama barınma anlamında sıkıntılar var. Hava şartları malum soğuk. Gaziantep Belediyemiz çalıştı, su, doğalgaz gibi sıkıntılarımız kalmadı" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Yeni Malatyaspor: Ligden çekilme talebimizi TFF'ye ilettik
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler