Gaziantep FK'dan Brezilyalı golcü transferi!

17.08.2020 - 12:02 | Son Güncellenme: 17.08.2020 - 12:02

Transfer çalışmalarını sürdüren Gaziantep FK, Brezilyalı golcü Andre ile anlaşmaya vardı. Andre'nin güncel piyasa değeri ne kadar? Geçen sezon kaç gol attı?

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, Brezilyalı forvet oyuncusu Andre Felipe Ribeiro de Souza transferinde mutlu sona ulaştı. Açıklama kulübün asbaşkanı Müslüm Özmen'den geldi. Gaziantep FK'nın yeni transferi Andre ne zaman takıma katılacak? Yanıtı ve detaylar haberde...

Müslüm Özmen: "Andre bonservisiyle aramıza katılacak"

Gaziantep FK asbaşkanı Müslüm Özmen, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bazı oyuncularla transfer görüşmesi gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu kapsamda son olarak Brezilya'nın Gremio takımında görev alan forvet oyuncusu Andre ile temasa geçtiklerini anlatan Özmen, "Oyuncuyla ve kulübüyle anlaştık. Yakında Türkiye'ye gelecek ve sağlık kontrolünden geçirilecek. Bir aksilik olmazsa Andre aramıza bonservisiyle beraber katılacak." dedi.

Andre geçen sezon kaç gol attı?

Özmen, forvet hattı için ayrıca bazı isimlerle de görüşme halinde olduklarını sözlerine ekledi. Andre, geride bıraktığımız yıl Brezilya'da Gremio ekibinde 17 maçta 2 gol 2 asistlik performans ortaya koymuştu.

Andre'nin güncel piyasa değeri ne kadardı?

Futbolcunun Transfermarkt verilerine göre; güncel piyasa değeri 1.6 milyon Euro olarak görünüyor.

Senin için hazırladığımız haberler