Gaziantep FK'ya Brezilyalı stoper! Anlaşma...

20.07.2024 - 23:15 | Son Güncellenme: 20.07.2024 - 23:45

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü, Brezilyalı savunma oyuncusu Bruno Viana'yı kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar.

Gaziantep FK'ya Brezilyalı stoper! Anlaşma...

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, bir oyuncuyu daha kadrosuna katmak üzere.

Gaziantep FK, Bruno Viana ile ilgileniyor

Ajansspor'dan İsa Kethüda'nın Jovem Pan News'ten derlediği habere göre; Gaziantep FK, Brezilya Serie B Ligi ekiplerinden Coritiba forması giyen savunma futbolcusu Bruno Viana ile ilgilendiği belirtildi.

İmza aşamasına gelindi

Haberde, kırmızı-siyahlı takımın 29 yaşındaki futbolcu için kulübü Coritiba'ya satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiralık olarak 1 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı ifade edildi.

Sözleşmesi devam ediyor

Geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Hazem'de kiralık olarak forma giyen ve kulübün küme düşmesinin ardından Coritiba'ya geri dönen Brezilyalı stoperin sözleşmesi 31 Aralık 2025 yılına kadar devam ediyor.

Al-Hazem performansı

2023-2024 sezonunda Al-Hazem ile 30 karşılaşmaya çıkan Bruno Viana; 2 gol atarken 6 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü ve 2.557 dakika sahada kaldı.

Forma giydiği takımlar

Viana Al-Hazem ce Coritiba dışında kariyerinde Khimki, Cruzeiro, WH Yangtze, Olympiakos, Flamengo ve Braga formalarını da giydi.

Senin için hazırladığımız haberler