Gaziantep FK, Torgeir Börven transferini duyurdu

30.07.2021 - 16:30 | Son Güncellenme: 30.07.2021 - 17:17

Son dakika transfer haberleri... Gaziantep Futbol Kulübü, MKE Ankaragücü'nden Torgeir Börven'i kadrosuna kattı. İşte detaylar...

Gaziantep FK, Torgeir Börven transferini duyurdu

AJANSSPOR - HABER

 

Süper Lig’de önceki sezonu 7. sırada tamamlayan Gaziantep FK, Muhammed Demirci’den boşalan forvet hattını Torgeir Börven’le doldurdu. Geçtiğimiz yıl MKE Ankaragücü’nde oynayan Börven'in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu.

Kulüpten “Forvet geldi” paylaşımı

Gaziantep Futbol Kulübü’nün resmi sosyal medya hesabından, Börven’in transferine ilişkin bir video yayınlandı. Videoya “Forvet geldi” notu düşülürken; taraftarın “Forvet nerede?” sorularına da videoda yer verildi. İşte o gönderi:

 

Torgeir Börven'in istatistikleri

Geçtiğimiz yıl MKE Ankaragücü formasıyla 29 lig maçına çıkan Torgeir Börven, süre aldığı 1578 dakikada 10 kez gol atma başarısı gösterdi. Takımıyla bir de Türkiye Kupası maçında boy gösteren Börven, bu karşılaşmada gol veya asist yapamadı. 29 yaşındaki hücum oyuncusu, sezonun son 9 maçını sakatlıklardan ötürü oynayamamıştı.

Bonservisi belli oldu

Gaziantep FK muhabiri Ali Budak, takımın MKE Ankaragücü'ne Börven için 350 bin Euro ödeme yapacağını; bu rakamın 2 yıllık taksitler halinde ödeneceğini yazdı.

Senin için hazırladığımız haberler