Gedson Fernandes : " İşler beklediğimiz gibi gitmedi"

10.02.2021 - 22:07 | Son Güncellenme: 10.02.2021 - 22:55

Geçen hafta Fenerbahçe derbisinde galip gelen ve ligde liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı’nda oynanan karşılaşmada Galatasaray, Alanyaspor'a 3-2 yenildi. Karşılaşma sonrası Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu futbolcusu Gedson Fernandes , açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Gedson Fernandes : " İşler beklediğimiz gibi gitmedi"

AJANSSPOR - HABER

Geçen hafta Fenerbahçe derbisinde galip gelen ve ligde liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı’nda oynanan karşılaşmada Galatasaray, Alanyaspor 3-2 yenildi.  Karşılaşma sonrası Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Gedson Fernandes , açıklamalarda bulundu. 

Devre arası transfer döneminde sarı kırmızılı takıma dahil olan 22 yaşındaki futbolcu Gedson Fernandes  "İstediğimiz sonuç olmadı, kendi sahamızda oynadık. Üst tura çıkmak için gelmiştik ama işler istediğimiz gibi gitmedi. Şans faktörü de yanımızda değildi." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler