Gelecek sezon için anlaşma sağlandı! Menajeri açıkladı...

Salim Manav
22.04.2021 - 16:33 | Son Güncellenme: 22.04.2021 - 18:01

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Trabzonspor, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Majid Hosseini ile anlaşma sağladı. Detaylar haberimizde...

Gelecek sezon için anlaşma sağlandı! Menajeri açıkladı...

Trabzonspor'da gelecek sezonun planlaması başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten bordo mavili yönetim, Majid Hosseini ile masaya oturdu.

Hosseini'nin menajeri Trabzonspor'un sözlü teklifini kabul ettiklerini açıkladı.

61 Saat'ten Hasan Tuncel'in haberine göre opsiyon maddesi kullanılarak sözleşmesi bu sezonun sonuna kadar uzatılan Majid Hosseini'nin geleceği gündemin ilk sıralarında yer alıyor. İranlı futbolcunun menajeri Alireza Paykan, oyuncusu hakkında konuştu.

'Büyük ölçüde anlaşma yaptık'

Alireza Paykan, "Benim rest çektiğim yazılıyor. Sanki bir masa var ve biz orada oturup kavga ediyoruz. Hangi çağda yaşıyoruz? Sözlü olarak konuştuk ve büyük ölçüde anlaşma yaptık. 850 bin Euro üzerinden 3 yıllık sözleşme ilettiler, biz olumluyuz. Resmi teklif de gelirse ona göre aksiyonumuzu alırız. Ama olmayan teklifi nasıl imzalayayım? Medyada sürekli; kulübü reddetti, gidiyor, arkasına bile bakmayacak diye yazıyorlar. Böyle bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler