Genç golfçüler Samsun'da buluşacak

15.05.2018 - 12:58 | Son Güncellenme: 15.05.2018 - 12:58

Türkiye Golf Federasyonunun (TGF) 2018 faaliyet takviminde yer alan Aslı Nemutlu Türkiye Gençler Şampiyonası, Samsun'da gerçekleştirilecek.

TGF'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 19-20 Mayıs'ta Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü'nde yapılacak Aslı Nemutlu Türkiye Gençler Şampiyonası'na 18 yaş altı 58 oyuncu katılacak.

TGF Başkanı Ahmet Ağaoğlu, şampiyonayı 2012 yılında genç yaşta talihsiz bir kaza sonucu yaşamını yitiren milli kayakçı Aslı Nemutlu adına düzenlediklerini kaydetti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gençler şampiyonasının Samsun'da yapılmasının farklı bir anlam taşıdığına dikkati çeken Ağaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"19 Mayıs'ta en çok Samsun'a yakışan şampiyonayı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Samsun'da organize edeceğiz. Türkiye Golf Federasyonu olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübüne büyük önem veriyoruz. Gençler Şampiyonası gibi geleneksel turnuvalarımızın bir kısmını Samsun'a taşıdık. Türkiye'de golfün gelişmesi için Samsun benzeri sahaların artması gerekiyor. Biz de federasyon olarak buna büyük destek veriyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler