Genç hentbolcu vefat etti

02.08.2020 - 23:57 | Son Güncellenme: 02.08.2020 - 23:57

Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki Yamula Barajı'nda yüzerken boğulma tehlikesi yaşayan 20 yaşındaki hentbolcu Harun Bostan, kaldırıldığı hastanede vefat etti. Harun Bostan kimdir?

 

Türkiye Hentbol Federasyonu'nun Twitter hesabında yer alan paylaşımda, "Genç hentbolcumuz Harun Bostan'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle almış bulunmaktayız. Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki Yamula Barajı'nda yüzerken bir süre sonra çırpındığını gören vatandaşlar tarafından sudan çıkarılan Harun Bostan kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Genç hentbolcuya Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Genç hentbolcunun cenazesi, 3 Ağustos Pazartesi günü Kayseri Hulusi Akar Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından İldem mezarlığına defnedilecek.

20 yaşındaki Harun Bostan, yıllarca Kayseri Gençlik ve Spor Etkinlikleri Kulübü'nde oynadı. Ardından 2017 yılında Bursa Nilüfer Belediyesi Spor Kulübüne transfer oldu. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi öğrencisi olan Harun Bostan, okulun hentbol takımında da forma giyiyordu.

Senin için hazırladığımız haberler