Genç milli boksörler Dünya Şampiyonası'na hazır

19.08.2018 - 01:27 | Son Güncellenme: 19.08.2018 - 01:27

Macaristan'da 20-31 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Dünya Şampiyonası'na Kastamonu'da hazırlanan Genç Kız Boks Milli Takımı, çalışmalarını tamamladı.

Ay-yıldızlı sporcular, Türkiye Boks Federasyonunun Kastamonu'da bulunan Kadıdağı Kamp Merkezi'nde Genç Kız Milli Boks Takımı Sorumlu Antrenörü İsa Daştan yönetiminde hazırlandı.

İsa Daştan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampın oldukça verimli geçtiğini söyledi.

Son antrenmanlarını yaptıklarını belirten Daştan, "Dünya Şampiyonası son hazırlık kampımızı tamamladık. Kampımız sona erdi. Dünya Şampiyonası'na vize alan takımımızla yarın yola çıkacağız. Ayın 21'inde müsabakalar başlayacak. 5 bayan sporcumuz ve 2 antrenör gideceğiz." dedi.

Kastamonu'da iki aydır kamp yaptıklarını hatırlatan Daştan, "Boks Federasyonunun burada çok büyük emekleri var. Rakımın da orta seviyede oluşu bize her bakımdan faydalı oldu. Şehir merkezlerinde rahat bir ortam sağlayamıyoruz. Burada daha iyi dinleniyorlar. Kamp daha verimli oluyor." diye konuştu.

Dünya Şampiyonası'nda 51 kiloda Hatice Akbaş, 54 kiloda Aycan Güldağı, 60 kiloda Gözde Nur Sönmez, 69 kiloda Gülcan Arga ve 75 kiloda Sena Erdoğan ter dökecek.

Senin için hazırladığımız haberler