Koronavirüsü yendi, kortta yere yığıldı

26.03.2021 - 15:05 | Son Güncellenme: 26.03.2021 - 15:09

Koronavirüs haberleri... Genç tenisçi Jack Draper, Miami Açık Tenis Turnuvası'nda korkuttu. İngiliz raket, ilk setin sonunda bir anda yere yığıldı. Peki Draper ne oldu da kendisini yere bıraktı? İşte yanıtı...

Koronavirüsü yendi, kortta yere yığıldı

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR 

Miami Open'da dramatik bir an yaşandı. Çarşamba gününden beri Florida'da yapılan turnuvada, Alex Zverev, Daniil Medvedev gibi tenisin yıldız isimleri de yer alıyor. Ancak; bu kez yıldız isimlerin performansı değil, genç bir raketin yaşadığı rahatsızlık gündem oldu.

Jack Draper, bir anda kendini yere bıraktı

19 yaşındaki İngiliz tenisçi Jack Draper, ATP'deki ilk maçında deneyimli raket Michail Kukuschkin'e karşı mücadele etti. Draper, sadece 33 yaşındaki rakibine karşı değil aynı zamanda Miami'deki hava sıcaklığına karşı da bir mücadele vermek zorunda kaldı.

Tedavisi sonrası ayağa kalktı ama...

Genç tenisçi ilk setten sonra bir anda kendini yere bıraktı. Molada tansiyonu ve nabzı kontrol edildi. Kısa süren tedavinin ardından Draper tekrar ayağa kalkmayı denedi ama devam edemedi. 

Yakın zamanda koronavirüsü yenmişti!

Draper'in kortta bir anda yere yığılmasının sebebini kendisi açıkladı. Yakın zamanda koronadan muzdarip olan ve hastalığı atlatan Draper, "Tökezledim. Çünkü yavaş yavaş başım dönüyordu. Halen fiziksel olarak gelişmem gerekiyor. Zindeliğim henüz en iyi noktada değil" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler