Ajansspor

Genç Trabzonspor! Bir transfer daha geliyor

Editör: Feride Kara

Son Güncelleme /

Trabzonspor, Danimarka'da Midtjylland forması giyen 19 yaşındaki Doğuhan Aral Şimşir transferinde sona yaklaştı. Şimşir'in kısa zamanda açıklanması bekleniyor

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 35 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Trabzonspor devre arası Transfer döneminde kadrosunu gençleştirmeyi sürdürüyor. Son olarak Enis Destan, Taha Altıkardeş, Kerem Şen ve Batuhan Kör dörtlüsünü yaklaşık 2.4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen bordo mavililer Midtjylland forması giyen Doğuhan Aral Şimşir ile anlaşmak üzere. 

Anlaşmaya yakın olan Trabzonspor Danimarka ekibine bonservis bedeli olarak 2 milyon Euro civarı bir rakam öderken bu miktar taksitler halinde verilecek. Zaman zaman Midtjylland’ın A takımında da kadroya giren genç futbolcu Şimşir bu sezon toplamda çıktığı 13 resmi maçta 9 kez rakip fileleri havalandırdı ve 2 asist yaptı. 19 yaşındaki futbolcu Doğuhan Aral Şimşir Milli Takım tercihi ise Türkiye'den yana kullanacak. Bu tercihle beraber yerli statüsünde forma giyecek.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...