Gençlerbirliği, 100’üncü yaşını kutladı! Niyazi Akdaş'tan açıklama

Akın Ungan
14.03.2023 - 21:35 | Son Güncellenme: 14.03.2023 - 22:10

TFF 1. Lig ekibi Gençlerbirliği, 100. yaşını, İlhan Cavcav Tesisleri’nde kutladı. Başkan Niyazi Akdaş yaptığı konuşmada Ali Koç ve Mansur Yavaş'a teşekkür etti.

Gençlerbirliği, 100’üncü yaşını kutladı! Niyazi Akdaş'tan açıklama

Başkentin Cumhuriyet ile yaşıt spor kulübü Gençlerbirliği, 100. yaşını kutladı. Düzenlenen sade bir etkinlikle Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleşen törende Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş, kulüp yöneticileri, belediye başkanları, iş insanları ve taraftarlar yer aldı. Niyazi Akdaş, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkür etti.

Kutlama 19.23'te başladı

Kutlama töreni, saatler 19.23’ü gösterdiğinde alanda bulunan Gençlerbirliği taraftarlarının yaktığı meşaleler ve tezahüratları eşliğinde başladı.

Niyazi Akdaş'tan açıklama

Törende konuşma yapan Niyazi Akdaş, yaşanan deprem felaketi nedeniyle sade bir törenle Gençlerbirliği’nin 100’üncü yaşını kutlamayı uygun gördüklerini söyledi. Gençlerbirliği’nin 100’üncü yaşını kutlamaktan ötürü haklı bir gurur yaşadıklarını ifade eden Akdaş, açıklamalarına devam etti.

İlgini Çekebilir
Mehmet Demirkol'dan Belözoğlu'na sert tepki!
Habere Git

"Koca şehir takımları yıkılırken biz dimdik ayakta kaldık"

Akdaş, “Koca şehir takımları yıkılıp yeni isimler alırken, biz dimdik ayakta kaldık. Mücadele ruhundan asla vazgeçmememiz temennisi ve birlik beraberlikle zorlukların üstesinden geleceğimize olan inancım tamdır" ifadelerini kullandı.

Ali Koç ve Mansur Yavaş'a teşekkür

Akdaş, "100 yıl içinde hiçbir zaman bir kurum veya kuruluşa sırtını dayamamış, kendi yağıyla kavrulan kulübümüzle iftihar ediyorum. Devre arasında transfer yasağının kaldırılmasına katkı veren sayın Ali Koç’a ve yasağın kaldırılmasına takiben yeni transfer yapmam için beni cesaretlendiren sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

Sözlerine devam eden Akdaş, "Kulübümüzün 100’üncü yılını yaşamasında maddi manevi katkısı olan tüm başkanlara, yöneticilere, idarecilere, çalışanlara futbolculara ve yağmur çamur demeden kulübümüzü yalnız bırakmayan vefakar taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylılar yükseldi, Fenerbahçeliler düşüş yaşadı!
Habere Git

"Ne mutlu Gençlerbirliği adına ter dökenlere"

Niyazi Akdaş son olarak şunları kaydetti: "Ne mutlu 100 yıl sonra hala Gençlerbirlikliyim diyenlere. Ne mutlu Gençlerbirliği adına ter dökenlere. Ne mutlu bu kulübü yönetme şansına sahip olanlara diyorum. Kırmızı kara asırlık çınara gönül verenler, 100’üncü yılınız kutlu olsun, Gençlerbirliği her zaman var olsun"

Senin için hazırladığımız haberler