Gençlerbirliği oyuncuları Fenerbahçe maçını değerlendirdi

07.07.2020 - 20:57 | Son Güncellenme: 07.07.2020 - 20:57

TFF Süper Lig'in 31. hafta maçında Gençlerbirliği, sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası kırmızı-siyahlı ekibin oyuncuları açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR-HABER

"Daha fazla gol atabilirdik"

Stancu: "Fenerbahçe gibi büyük bir takıma karşı oynamak kolay değil. En iyi hallerinde değiller ancak 1 puan iyidir. Daha fazla gol atabilirdik ancak böyle oynamaya devam edersek ilerleyen maçları kazanırız. İlk yarıda kaçırdığım bir pozisyon vardı ve ikinci yarıda golü buldum."

"Bizim için önemli bir puandı"

Ertaç: "Takım arkadaşlarımı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Bizim için önemli bir puandı. Hata yapmamalıyız. Oyun olarak umut vadedici bir oyunumuz vardı. Uzun süredir formamdan uzak kalmıştım ancak elimden geleni yaptım."

"Önemli olan kümede kalmak"

Soner: "Önemli olan kimin oynadığı değil. Bugün takım halinde iyi mücadele ettik. Golden sonra biraz geri çekildilk ve golü yedik. Kalan dört maçımız var. Bu ligde kalacağımızı düşünüyorum. Normalde 6-8 oynuyorum ancak Sessengon'un yerine oynadım. Kalan haftaklarda gerekli puanları almak istiyoruz. Önemli olan kümede kalmak."

Senin için hazırladığımız haberler