Gençlerbirliği'nde Rodin Cem Deprem İle Anlaşma Sağlanamadı

İsa Kethüda
18.01.2023 - 16:07 | Son Güncellenme: 18.01.2023 - 16:10

Transfer haberleri... Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Rodin Cem Deprem ile anlaşma sağlanamadığını açıkladı. İşte detaylar...

Gençlerbirliği'nde Rodin Cem Deprem İle Anlaşma Sağlanamadı

Kırmızı-siyahlı ekip, geçtiğimiz gün Hollanda'da forma giyen Türk asıllı hücum oyuncusu Rodin Cem Deprem ile anlaşma sağlandığını duyurmuştu. 

Deprem, bugün takımın 21'inci hafta mücadelesinde cumartesi günü Dyrox Boluspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarında da yer almıştı.

Anlaşma sağlanamadı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Dün itibarıyla prensipte anlaştığımız ve kamuoyuna yeni transferimiz olarak duyurduğumuz Rodin Cem Deprem ile sözleşme süresi konusunda mutabakata varamadığımızdan dolayı oyuncuyla anlaşmamızı karşılıklı iptal etmiş bulunmaktayız. Rodin Cem Deprem’e bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Gençlerbirliği'nin rakibi Boluspor

Öte yandan son lig maçında Altınordu'ya 2-1 mağlup olan Gençlerbirliği, 21 Ocak Cumartesi günü saat 16.00'da Boluspor ile sahasında karşılaşacak.

Başkent ekibi bu sezon oynadığı 19 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 14 mağlubiyetle topladığı 7 puanla ligin son sırasında yer alıyor.

Gençlerbirliği'nin yeni transferleri

Gençlerbirliği, geçtiğimiz günlerde de Enes Keskin, Özgür Çek, Nurullah Aslan, Alperen Babacan, Hayrullah Erkip, Ebrar Yiğit Aydın, Mete Kaan Demir, Özkan Yiğiter ve Erkan Eyibil’i kadrosuna katmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler