Gençlerbirliği, Eyüpspor'dan Mete Kaan Demir'i Transfer Etti

Akın Ungan
31.12.2022 - 17:32 | Son Güncellenme: 31.12.2022 - 17:47

Son dakika transfer haberi | Gençlerbirliği, kadroyu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Başkent ekibi, Eyüpspor'dan sol kanat transfer etti.

Gençlerbirliği, Eyüpspor'dan Mete Kaan Demir'i Transfer Etti

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, transfer çalışmalarına devam ediyor. Transfer dönemi için kadro planlamasını yapan Şimşekler, hücum hattına takviyede bulundu.

Hücum hattına takviye

Hücum hattını güçlendirmek isteyen Gençlerbirliği, TFF 1. Lig'in zirvesinde yer alan Eyüpspor'dan bir oyuncuyu kadrosuna kattı. Başkent temsilcisinin yeni transferi kampa katılacak.

Mete Kaan Demir kiralık olarak Gençlerbirliği'nde!

Gençlerbirliği, Eyüpspor'da forma giyen sol kanat oyuncusu Mete Kaan Demir'i kiralık olarak transfer etti. 24 yaşındaki futbolcu, Al-Karalar'ın kampına katılacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe - Galatasaray derbisini kim yönetsin? Bu öneri çok konuşulur
Habere Git

Mete Kaan Demir'in kariyeri

13 Mayıs 1998 doğumlu Mete Kaan Demir, Almanya'da futbol hayatına başladı. Hannover 96 altyapısında yetişen kanat oyuncusu, 2019'da Medipol Başakşehir ile Türkiye'ye geldi. Eskişehirspor ve Eyüpspor'a kiralanan genç oyuncu, Eylül ayında bonservisi ile Eyüpspor kadrosuna katıldı.

Mete Kaan Demir kariyeri boyunca 215 resmi müsabakada mücadele etti. 28 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran sol kanat, 31 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Mete Kaan Demir'in bu sezonki performansı

Mete Kaan Demir, bu sezon ise Eyüpspor forması ile 13 karşılaşmaya çıktı. 3 kez gol sevinci yaşayan 24 yaşındaki futbolcu, 2 maçta ise sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Flaş | MHK'den iki hakeme soruşturma!
Habere Git

Gençlerbirliği'nin TFF 1. Lig'deki durumu

Gençlerbirliği, Spor Toto 1. Lig'de kötü bir dönem geçiriyor. Başkent ekibi çıktığı 18 karşılaşmanın sadece 1'ini kazanabildi. 4 beraberlik ve 13 mağlubiyet yaşayan Gençlerbirliği, topladığı 13 puan ile ligin son sırasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler