Gençlerbirliği, Rodin Cem Deprem'i Transfer Etti

İsa Kethüda
17.01.2023 - 19:19 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 21:02

Transfer haberleri...Spor Toto 1. Lig takımlarından Gençlerbirliği, İsveç liginde forma giyen Türk asıllı forvet Rodin Cem Deprem'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Gençlerbirliği, Rodin Cem Deprem'i Transfer Etti

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, İsveç liginde forma giyen Türk asıllı forvet Rodin Cem Deprem'i kadrosuna kattı.

Rodin Cem Deprem imzayı attı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kırmızı-karalarımız, İsveç liginde forma giyen Türk asıllı golcü oyuncu Rodin Cem Deprem’i transfer etti.

Anlaşma 1.5 yıllık

Transfer yasağını kaldırdıktan sonra transfer çalışmalarına hız veren ekibimiz, 24 yaşındaki santrafor oyuncusu Robin Cem Deprem’i transfer etti. Kırmızı-karalarımız, Türk asıllı golcü oyuncuyla 1,5 yıllık anlaşma imzaladı.

Forma giydiği takımlar

Profesyonel olarak futbola İsveç’in Örebro SK takımında başlayan ve son olarak Dalkurd takımında forma giyen 24 yaşındaki golcü oyuncu sırasıyla Rynninge IK, Gr. Fürth II, Umea FC, Örebro Syr., Brommapojkarna takımlarında da oynadı" ifadelerine yer verildi. 

Gençlerbirliği'nin yeni transferleri

Başkent ekibi geçtiğimiz günlerde de Enes Keskin, Özgür Çek, Nurullah Aslan, Alperen Babacan, Hayrullah Erkip, Ebrar Yiğit Aydın, Mete Kaan Demir, Özkan Yiğiter ve Erkan Eyibil’i kadrosuna katmıştı.

Gençlerbirliği'nin rakibi Boluspor

Öte yandan son lig maçında Altınordu'ya 2-1 mağlup olan Gençlerbirliği, 21 Ocak Cumartesi günü saat 16.00'da Boluspor ile sahasında karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler