Gençlerbirliği Başkanı Niyaz Akdaş, Arda Güler İçin Fenerbahçe'den Ne kadar İstediğini açıkladı

İsa Kethüda
15.11.2022 - 13:09 | Son Güncellenme: 15.11.2022 - 13:28

Transfer haberleri. Gençlerbirliği'nde Başkan Niyaz Akdaş, genç yıldız Arda Güler için Fenerbahçe'den ne kadar istediklerini açıkladı. İşte detaylar...

Gençlerbirliği Başkanı Niyaz Akdaş, Arda Güler İçin Fenerbahçe'den Ne kadar İstediğini açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Teknik Direktör Mustafa Dalcı ile sözleşme imzalayan TFF 1. Lig ekibi Gençlerbirliği'nde Başkan Niyaz Akdaş, Arda Güler'in durumuyla iligili açıklamalar yaptı. Akdaş, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile de görüştüklerini söyledi.

"2,5 milyon Euro istedim"

Akdaş, "Arda Güler'le ilgili Sayın Ali Koç ile konuştuk. O kadar nazik davrandı ki sakat ayağıyla beni arabaya kadar uğurladı ama para konuşmadık. Geçen sezon 1,3 milyon Euro verdi, ben 2,5 milyon Euro istedim. Sanki ben şu an 2,5 milyon Euo istiyormuşum gibi algı yaratılıyor.

"Sizin transfer yasağına büyük katkı vermeye çalışacağım"

Bütün eski şeyleri yazıp yazıp duruyorlar, hiç alakası yok. 1 kuruş para konuşmadık. Onun bana söylediği; 'Ben bir paket hazırlayacağım, bu paketle de sizin transfer yasağına büyük katkı vermeye çalışacağım.' Şimdi biz ondan haber bekliyoruz. 

İlgini Çekebilir
Hakemlerin karnesi! Bu haber Fenerbahçelileri sinirlendirecek
Habere Git

"Transfer yasağını açacağımıza inanıyorum"

Bazı atılımlarımız daha var, onları da bekliyoruz. Transfer yasağını açacağımıza inanıyorum. Hatta ocak ayından önce açalım istiyoruz ki yeni transferlerle ön protokol yapıp onları takıma adapte edebilelim" dedi. 

Gençlerbirliği yüzde 20'lik pay hakkına sahip

Bilindiği üzere, sarı-lacivertli takım Arda Güler'i Şubat 2019'da Gençlerbirliği'nden 400 bin TL bonservis bedeli ile kadrosuna katmıştı.

Gençlerbirliği, piyasa değeri her geçen gün artan ve Avrupa'dan da önemli takımların listesinde yer alan Arda'nın transferinden yüzde 20'lik pay hakkına sahip.

Bu sezonki performansı

Öte yandan, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden 17 yaşındaki oyuncu, bu sezon çıktığı 13 maçta 3 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler