George Puscas'tan flaş Fenerbahçe açıklaması!

01.06.2020 - 14:46 | Son Güncellenme: 01.06.2020 - 14:52

George Puscas'tan flaş Fenerbahçe açıklaması!

İSA KETHÜDA / AJANSSPOR

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen ve İngiltere Championship ekiplerinden Reading FC forması giyen Rumen oyuncu George Puscas, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

"Reading'te mutluyum"

Rumen medyasına konuşan Puscas, "Reading'te olmaktan dolayı çok mutluyum. Taraftarlar beni burada çok iyi karşıladı. Sakatlık nedeniyle biraz maç kaçırdım ama mutluyum. Taraftarlar beni desteklemeye devam ediyor. Burada yaptıklarım benim gelişimime çok yardımcı oldu" dedi.

Fenerbahçe iddiaları hakkında...

Fenerbahçe transfer iddialarını değerlendiren 24 yaşındaki oyuncu, "Bildiğim kadarıyla, Fenerbahçe iddialarıyla ilgili somut bir şey yok. Temasa geçildiğini düşünmüyorum. Şu an medyada yazılanlar sadece söylentiden ibaret. Tek amacım ligi tamamlamak ve bir sonrakı adımın ne olacağını düşünmek. Burada formak giymek, bir yıl daha kalmak ve gelişmek istiyorum, ama futbolda ne olacağını asla bilemezsiniz" şeklinde konuştu.

"Kupa kazanmak istiyorum"

Kupa kazanmak istediğini kaydeden Puscas, "Gerçekten bir kupa ve şampiyonluk kazanmak istiyorum. Bunu sürekli düşünüyorum ve kupalar için savaşabileceğim bir takıma transfer olmayı umuyorum. Gelecekte böyle bir takımda forma giymeyi umuyorum. Kupa kazanmak istiyorum" açıklamasını yaptı.

"Amacım Premier Lig'de oynamak"

Puscas son olarak, "Burası benim yerim. Şampiyonada kendimi çok güçlü hissediyorum ve daha iyi oynayıp hedeflerime ulaşmak istiyorum. Amacım Premier Lig'de oynamak" ile sözlerini tamamladı.

11 gol 1 asist

İngiliz ekibi ile 2024 yılına kadar sözleşmesi devam eden Rumen oyuncu; bu sezon forma giydiği 33 maçta 11 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler