"Geri dönüyorlar"

29.11.2016 - 23:47 | Son Güncellenme: 29.11.2016 - 23:47

AJANSSPOR

İspanyol basınında Real Madrid ile ilgili flaş bir transfer haberi ortaya atıldı. Marca'ya göre Angel Di Maria ve Mesut Özil Madrid'e geri dönmek istiyor.

Geçtiğimiz yıllarda Real Madrid'in önemli yıldızlarından olan iki oyuncunun da eski takımlarına dönmek için girişimlerde bulunduğu belirtildi. İddiaya göre hem Di Maria hem de Mesut, Eflatun-beyazlı formayı giydikleri dönemde çok mutlu oldukları ve kariyerlerinde değişiklik istedikleri için bu yönde karar aldı.

Arsenal ile 2018'e kadar kontratı bulunan Mesut Özil'in sözleşme uzatmak için Londra ekibiyle pazarlıkları sürüyor. Taraflar arasında anlaşma sağlanamamasının Mesut'un Real Madrid'e dönüş sürecini başlatabileceği belirtiliyor.

Carlo Ancelotti'nin teknik direktörlük yaptığı dönemde yaşanan Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun kilit isimlerinden biri olan Angel Di Maria ise Paris Saint Germain'de mutsuz. 28 yaşındaki futbolcu Fransız ekibinde kendi form standardını bulamadı. Unai Emery'nin oyun stiline alışamayan Arjantinli yıldızın yaşadığı hayalkırıklığı yüzünden Madrid'e dönmek istediği ifade edildi.

Teknik direktör Zinedine Zidane'ın bu konuda ne düşündüğü ve başkan Florentino Perez'in nasıl bir tutum sergileyeceği merak ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler