Gherardini açıkladı: Fenerbahçe Beko'nun bütçesi...

15.12.2020 - 13:34 | Son Güncellenme: 15.12.2020 - 13:34

ING Basketbol Süper Ligi ve THY EuroLegaue takımlarından Fenerbahçe Beko'nun Genel Menajeri Maurizio Gherardini, takımın bütçesi hakkında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Beko'nun bütçesi ne kadar düştü? Takımın son durumu hakkında ne düşünüyor? İşte detaylar...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fenerbahçe Beko, bu sezon yepyeni bir oluşum içinde...

Ancak İstanbul Anadolu Yakası ekibi için işler geçtiğimiz hafta iyi gitmedi. THY EuroLeague'de, Alba Berlin deplasmanında istediği oyunu oynayamadı ve mücadeleden 89-63 mağlup ayrıldı. Daha sonra ING Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka'nın konuğu olan Fenerbahçe Beko, bir ara 18 sayı önde olduğu karşılaşmanın son çeyreğinde rakibinin geri dönüşünü engelleyemedi; Kaf Kaf mücadeleyi 83-79'luk skorla kazandı.

Bütçe yarıya indi

İtalyan basınına konuşan Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini, takımın son durumunu ve bütçe hakkında açıklamalarda bulundu. "Bütçemiz yüzde 50 oranında düştü. Yönetim şeklimize yeni bir boyut ekledik." diyen Gherardini, "Birçok takım COVID problemi yaşarken, biz sorun yaşamadık. Ancak bir maç bile tam kadro olamadık. Bu gece de Jan Vesely yok. De Colo bizim ana oyuncumuz. Onunla birlikte Vesely ve Lorenzo Brown takımın kaynağı. Bu üç oyuncudan biri hep eksik kaldı. Nando beş hafta sonra döndü ama zamana ihtiyacı var. Kokoskov, çok zeki ve mütevazı bir koç. Dinamikler farklı ve yeni bir dünya içinde olduğunu anlayacak kadar alçak gönüllü" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler