Ghezzal: Başımızı dik tutmalıyız

03.12.2021 - 22:13 | Son Güncellenme: 03.12.2021 - 22:44

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal, Kasımpaşa maçındaki puan kaybını ve kötü gidişatı değerlendirdi. Detaylar haberimizde...

Ghezzal: Başımızı dik tutmalıyız

AJANSSPOR-HABER

Bu sezon hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş'ta beklenen performnansı sergileyemeyen isimlerden biri de Rachid Ghezzal. Kasımpaşa maçında 77 dakika sahada kalan Cezayirli futbolcu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Ghezzal, "Çok çok üzgünüz tabii ki. Kazanmayı istediğimiz bir maçtı. Kendi özgüvenimiz ve taraftarımız için bu maçı kazanmayı istiyorduk. Yine yine kendi hatamızdan bir gol yedik" diye  konuştu.

Siyah-beyazlı yıldız şöyle devam etti: "Zor zamanlar geçiriyoruz, güçlü olmamız lazım, çok çalışmamız ve tekrar kazanan kimliğimize geri dönmemiz lazım. Zor bir durumdayız ama başımızı dik tutmalıyız. Böyle durumlarda yapılan her hata golle cezalandırılır ama çok çalışıp geri dönmeyi hedefliyoruz."

 

Rachid Ghezal, "Ağrın var mıydı?" sorusuna ise, "Hayır bir ağrım yoktu. Bu maçı oynamak ve elimden geleni yapmak için iyiydim. Sonuna kadar savaşacağım" yanıtını verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler