Giovanni van Bronckhorst, Cher Ndour tercihinin sebebini açıkladı

24.10.2024 - 21:40 | Son Güncellenme: 24.10.2024 - 21:44

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Lyon maçı öncesi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Giovanni van Bronckhorst, Cher Ndour tercihinin sebebini açıkladı

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında temsilcimiz Beşiktaş, Fransa'da Lyon'un konuğu olacak. Siyah-Beyazlı takımın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, mücadele öncesi konuştu.

"Pozitif bir skorla İstanbul'a dönmek istiyoruz"

Lyon maçının önemine dikkat çeken Giovanni van Bronckhorst, "İyi başlamadık, iki mağlubiyetle başladık turnuvaya. Bugün ama bizim için başka bir galip gelme fırsatı. İyi bir takıma karşı oynayacağız. İyi oynamak istiyoruz. Pozitif bir skorla İstanbul'a dönmek istiyoruz.

Gruptan sonraki aşamalara kalmak için puan ya da puanlar almak istiyoruz. Zor bir maç ama iyi bir takıma karşı iyi bir skor almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

"Cher Ndour'un performansından memnunum"

Takımdaki sakatlıklar ve oyuncu tercihleri hakkında Bronckhorst, "Ersin (Destanoğlu) son iki idmanda bizimleydi. Herhangi bir şikayeti olmadı. O yüzden de bugün ilk 11'de.

Musrati bir sakatlık yaşadı, milli aradan sonra geri döndü ama Cher Ndour'un performansından memnunum. Bu yüzden de bu maç için bu ikiliyle devam ediyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler