Giovanni van Bronckhorst yeni transferler hakkında konuştu

Cem Ergün
30.06.2024 - 23:56 | Son Güncellenme: 01.07.2024 - 00:07

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Siyah-Beyazlı kulübe röportaj verdi. Hollandalı çalıştırıcı, transferler hakkında da bilgi verdi.

Giovanni van Bronckhorst yeni transferler hakkında konuştu

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde soruları yanıtladı.  Rafa Silva ve Paulista transferleri hakkında konuşan Bronckhorst, yeni transferlerin de olacağını belirtti. İşte detaylar...

Galatasaray maçına dikkat çekti

Beşiktaş'ın tesislerini öven Giovanni van Bronckhorst, Süper Kupa'da Galatasaray ile karşılaşacakları maça da şu sözlerle değindi: "Bence tesisimiz harika. Kapıdan ilk girdiğiniz anda bunu hissediyorsunuz. Futbol için her şeye çok müsait. Futbolcularımızdan tabii ki de hazır olmalarını bekliyorum. İlk günden itibaren sezona en iyi şekilde hazırlanmak için elimizden geleni yapacağız. Süper Kupa'da Galatasaray ile başlayacağız. Oyuncularımızdan çok şey beklediğimiz haftalar olacak. Kendimizi her geçen gün daha iyi olmak için hazırlamaya çalışacağız."

Rafa Silva ve Paulista

49 yaşındaki antrenör, Beşiktaş'ın yeni transferleri Rafa Silva ve Paulis'ta hakkında da şu ifadeleri kullandı: "Daha yeni oyuncularımız da olacak tabii. Rafa Silva ve Paulista'yı takıma tecrübe katmaları için getirdik. Kendileri en üst seviyelerde oynamış futbolcular. Tecrübelerini takıma katmaları için getirdik. Yeni sezonda bizi daha iyi yapmaları için takıma kazandırdık."

"Zaferler ve kupalar için çok çalışacağız"

Sözlerine devam eden Bronckhorst, herkesin gururlanacağı bir takım yaratmak için çalışacaklarını ifade etti.

Hollandalı çalıştırıcı, "Öncelikle çok iyi karşılandım. Taraftarların reaksiyonları çok iyiydi. Ben tüm kariyerim boyunca hem oyuncu hem de hocayken taraftar, kulüp içerisinde çalışanlar ve takımın bütünlüğüne çok önem vermişimdir. Taraftarlara ihityacımız olacak. Herkesi gururlandıracak bir Beşiktaş yaratmak istiyoruz. Bu kulübe güzel hatıralar bırakmak, zaferler ve kupalar kazandırmak için ben ve ekip arkadaşlarım çok çalışacağız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler