Giresun ve Menemen başkanlarından teşvik primi yanıtı!

Orhan Gülek
21.04.2021 - 17:25 | Son Güncellenme: 21.04.2021 - 17:35

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın teşvik primi iddiasına Menemenspor ve Giresunspor'dan cevap geldi. Detaylar haberimizde...

Giresun ve Menemen başkanlarından teşvik primi yanıtı!

AJANSSPOR - ÖZEL 

Spor Toto 1. Lig'de Giresunspor ve Adana Demirspor ile amansız bir şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor'un başkanı Yüksel Yıldırım, rakiplerini teşvik primi vermekle suçladı.

"Bizim maç öncesi 25 bin TL galibiyet veya beraberlik primi açıklıyorlar"

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin televizyonuna konuşan Yıldırım, "Teşvik primi konusunu bana 'İspat et' deseler, edemem. Rüşvetin belgesi olmuyor. Biz duyuyoruz. Tuzlaspor maçında prim geldi. Tuzlaspor normal şartlar altında verdiği prim 7 bin TL'dir. 7 bin 1 TL olmamıştır. Bunu Taner Taşkın Hoca ile de kontrol edebilirsiniz. Bizim maç öncesi de 25 bin TL galibiyet veya beraberlik primi açıklıyorlar. Ondan sonraki oynadığımız maç Balıkesirspor. Onlara da bize karşı alacağı puan ve puanlar karşılığı 30 bin TL prim açıklanıyor. O da olmadı. Menemenspor'a da 30 bin TL. O maçın ardından Menemenspor başkanı TFF'ye yazı yazıyor" dedi.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın açıklamalarından sonra Menemenspor ve Giresunspor'dan cevap geldi.

'Hukuksal süreç başlayacak'

Menemenspor Asbaşkanı Mustafa Küçük,  "Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın yapmış olduğu açıklamalar tek kelime ile talihsizlik. Yüksel Bey, Menemenspor'u iyi takip etmemiş; bizim son 4-5 haftadır zaten primimiz 20-25 bin bareminde, üzerine ben de 5 bin TL ekliyorum. Bizim kimse için değil ligde kalmamız için maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Bu konuyla ilgili Eskişehirspor maçından sonra hukuksal süreç başlayacak." ifadelerini kullandı.

Hakan Karaahmet: "Ciddiye almıyoruz"

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet ise "Yapılan açıklamaları Giresunspor kulübü olarak ciddiye almıyoruz. Bu konuda konuşmak da istemiyorum. Giresunspor olarak odak noktamız şampiyonluk" diye konuştu.

Murat Sancak'tan ince mesaj

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın açıklamalarının ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, twitter hesabında biyografi kısmını güncelledi.

"6 Mart 2021 Saat 20:45'te skorboarda bakmak büyük keyif." ifadelerine yer verdi.

6 Mart 2021 tarihinde Adana Demirspor deplasmanda karşılaştığı rakibi Samsunspor'u 2-0 mağlup etmişti.

 

Öte yandan; Tuzlasporlu yetkililer konuyla ilgili konuşmama kararı alırken amaçlarının ve hedeflerinin play off olduğunu belirtiler.

Senin için hazırladığımız haberler