Giresunspor'da ilk aday Hakan Karaahmet

14.07.2020 - 18:08 | Son Güncellenme: 14.07.2020 - 18:13

Olağanüstü kongre kararı alan Giresunspor'da ilk aday ortaya çıktı. Hakan Karaahmet, 1-8 Ağustos tarihlerinde yapılacak seçimde aday olacağını resmen açıkladı. TFF 1. Lig'de yer alan kulübün geçmişte genel kaptanlığı ve sportif direktörlüğünü de yapan Karaahmet, başarı sözü verdi.

Giresunspor'da ilk aday Hakan Karaahmet

 AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig'de yer alan kulübün geçmişte genel kaptanlığı ve sportif direktörlüğünü de yapan Hakan Karaahmet, başkanlığa aday olduğunu açıkladı

Kulüpte durumlar vahim

Giresunspor'nun hak ettiği başarıları yakalayamadığını belirten Karaahmet, "Maddi açıdan ise zor durumda. Takım büyük borç yükü altında, durumlar vahim, her geçen gün daha da kötüleşmeye devam ediyor. İnsan iyi günde sevdiğinin yanında her zaman olur ancak önemli olan kötü gününde yanında olabilmektir. Tüm Giresunlular gibi bizlerin de Giresunspor’a karşı sorumluluklarımızın olduğunu iyi biliyoruz. Bu nedenle de büyük sevdamız Giresunspor için elimizi taşın altına koyuyoruz. Ben Hakan Karaahmet ve oluşacak yönetim kurulumuz ile birlikte Giresunspor’un yapılacak olağanüstü kongresinde başkanlığa aday olduğumu büyük bir gururla duyuruyorum" dedi.

Giresunspor, futbolun da beşiği olacak

Camianın dinamiklerini yakından bildiğini kaydeden Karaahmet, "Maddi olarak çöküş yaşayan Giresunspor’u gördükçe bize düşen ilk aşkımız takımımıza sahip çıkmaktır. Giresunspor, Giresun’un en büyük markasıdır, şehir ve vatandaşlarımız için her zaman ilk sıradadır. Kötü zamanlar geçiren sevdamız Giresunspor’un yeniden eski güzel ve başarılı günlerine dönmesi için tüm enerjim ile çalışmaya hazırım. Fındığın başkenti, kirazın ana vatanı Giresun, artık futbolun da beşiği olacak…” ifadesini kullandı.

Öncü Medya Grubu'nun sahibi olan Hakan Karaahmet, Giresun Doğa Koleji'nin de ortakları arasında yer alıyor.

Sözeri de Kutlu da başarılı olamadı

Halen Sacit Ali Eren'in başkanlığını yaptığı kulüp sezona Süper Lig hedefiyle çıksa da istenilen sonuçları alamadı.

Sezona Erkan Sözeri ile başlayan Giresunspor, daha sonra yola Hakan Kutlu ile devam etti. Ancak 9 Temmuz'da Kutlu ile de yollar ayrıldı ve takım genç takım koordinatörü Hakan Kurt'a emanet edildi.

Ligin bitimine 1 hatfa kala 44 puana sahip olan Giresunspor, 10. sırada yer alıyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler