Ajansspor

Giresunspor'da imzalar atıldı

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Brezilyalı Waldison Rosrigues De Souza, Sandro Edmilson Andre ve Kamerunlu Herve Tchami'yi kadrosuna dahil etti.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 28 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Giresunspor'da imzalar atıldı
Giresunspor'da imzalar atıldı

Giresunspor'da imzalar atıldı

Karadeniz ekibi, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde, üç futbolcuyla 1'er yıllık mukavele imzaladı.

Törende konuşan kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, üç yabancı futbolcunun da Giresunspor'a ciddi katkı sunacağına inandığını söyledi.

Bozbağ, mütevazi bir bütçeyle yola çıktıklarını vurgulayarak, "Şartlarımızı kabul ederek bu zorlu savaşta bizlerle olmayı kabul ettikleri için üç futbolcuya da teşekkür ediyorum. Giresunspor'a önemli katkılar vereceklerine inanıyorum. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yeşil-beyazlı ekibin yeni futbolcuları ise Giresunspor'a gelmekten dolayı duydukları mutlulukları dile getirerek, takımın başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...