Giresunspor'un yeni transferi Kürşad Sürmeli'den Cocu yorumu!

22.08.2018 - 16:33 | Son Güncellenme: 22.08.2018 - 19:33

Giresunspor'un yeni transferi Kürşad Sürmeli, hafta sonunda oynanan Osmanlıspor maçında takımına galibiyeti getiren golü kaydetti. 

Kürşad Sürmeli, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Giresunspor'a transfer süreci

Sözlerine Giresunspor'a transfer sürecini anlatarak başlayan Kürşad Sürmeli, "Giresunspor’a transfer sürecimden aslında tam haberim yok. Bu tür işlere menajerim bakıyor. Başkanımızla İstanbul’da görüştük. İlk görüşmemiz iyi geçti. İkinci görüşmede işler tamamlandı. Çok uzun bir süreç olmadı. İyi bir takıma geldiğim için mutluyum. Türkiye’de ilk golümü ilk maçımda atmak ayrı bir mutluluk. En çok sevindiğim konu 3 puan almamız. Bu benim ve bizim için çok önemliydi. Takım olarak çok mutluyuz. Gol atmak ise ayrı bir sevinç" dedi.

1. Lig mücadeleci bir lig!

1.Lig'in kalitesinden bahseden Kürşad, "1. Lig'in kaliteli olduğunu biliyordum. Fizik açısından çok müthiş. Hollanda’da genelde taktiksel oynanıyor. Burada fizik, güç ve kuvvet ön planda. Daha mücadeleci bir lig. Kalite açısından çok değişiklik görmüyorum. Burası da taktiksel olarak çok iyi. Ben kariyer planlamamı düşünmedim. Genelde kısa süreli bakarım. Şu anda Giresunspor’dayım. Burada forma giymek ve oynamak istiyorum. Tabii ki hedeflerim de var. Bunları gerçekleştirmek için çok çalışacağım" diye konuştu.

Adanaspor'a transferi neden olmadı?

Geçen sezon Adanaspor'la anlaşan ve imza aşamasında transferi sonuçlanamayan Kürşad Sürmeli, "Adanaspor konusuna çok girmek istemiyorum. Her başkan ve kulübe sonsuz saygım var. Adanaspor'a geldim ancak yetiştirme bedeli durumu vardı. Bunu çözemedik ve Hollanda’ya geri döndüm. Geçen sene yazın bir teklif aldım. Adanaspor’dan gelen bir teklif vardı, Adana Demirspor’dan da gelen bir teklif vardı. O zaman Hollanda’da kalmayı tercih etmiştim. Bu sene de Altay ve Giresunspor’dan teklifler oldu. Giresunspor’u tercih ettim"ifadelerini kullandı. 

Cocu yorumu!

Uzun yıllar Hollanda'da futbol oynayan Kürşad, Fenerbahçe'nin Hollandalı çalıştırıcısı Cocu'yla ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Cocu Hollanda’da çok sevilen bir hoca. Büyük bir kulüpte hocalık yaptı ve şampiyonluklar yaşadı. Takımı veya futbolu çok kaliteli olmasa da şampiyon yapmasını bildi. Bu da antrenörün başarısına bağlı bir durum. Ben Cocu’nun hocalığını beğeniyorum"

Senin için hazırladığımız haberler