Gizem Örge: "Babam 'Sen de bir gün orada olacaksın' dedi

Aleyna Gürgen
04.09.2023 - 01:23 | Son Güncellenme: 04.09.2023 - 01:33

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda şampiyon olmasının ardından liberomuz Gizem Örge gözyaşlarını tutamadı.

Gizem Örge: "Babam 'Sen de bir gün orada olacaksın' dedi

Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenmesinin ardından turnuvada şampiyon oldu. Şampiyonluk maçının ardından açıklamalarda bulunan libero Gizem Örge ise gözyaşlarını tutamadı. 

"Türkiye eminim bizimle ağlıyordur"

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın liberosu Gizem Örge altın madalya maçının ardından konuştu. Açıklamaları sırasında duygulanan 30 yaşındaki tecrübeli voleybolcu şampiyonluk hakkında şunları söyledi: "O kadar fazla duygu var ki... Nereden başlayacağım bilmiyorum. Bu ekip ve görülmeyen ekiple gurur duyuyorum. Çok mutluyum. Duygularımı anlatamıyorum. Yanımda olan, bana ve bize inanan herkese teşekkür ediyorum. Türkiye eminim bizimle ağlıyordur."

 

 

Milli Savunma Bakanı Örge

Konuşması sırasında milli takımda kendisine takılan lakaptan da bahseden Gizem Örge "Bana kulüpte 'Savunma Bakanı' lakabı takıldı. Bu kulübümden gelen bir şeydi. Burada ise 'Milli Savunma Bakanı" dediler." dedi. 

"Ben bu takımın başarılarını uzaktan izledim"

Milli libero Örge, A Milli Kadın Voleybol Takımımıza katılmadan önce babasından gördüğü desteği anlatırken şu ifadeleri kullandı: "Bu takım benim olmadığım dönemde başarılar yakaladığında ben uzaktan izledim. O dönemde babam bana 'Sen de bir gün orada olacaksın.' dedi. Bana destek verdi. Baba bugün buradayım. Türkiye tarih yazarken ben bugün buradayım. "

Senin için hazırladığımız haberler