Golcü isim ayrılığı resmen açıkladı

17.08.2020 - 11:51 | Son Güncellenme: 17.08.2020 - 11:51

Yeni Malatyaspor'da oynayan Eren Tozlu takımdan ayrıldı mı? Neden ayrıldı? Veda mesajında neler söyledi? En fazla gol attığı sezon...

Süper Lig ekiplerinden BtcTurk Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Eren Tozlu, kariyeriyle ilgili aldığı kararı açıkladı. Eren Tozlu, Yeni Malatyaspor'a veda etti.

Eren Tozlu ayrılığı sosyal medyadan açıkladı

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan 29 yaşındaki futbolcu, sarı-siyahlı takımın 4 yıl formasını giydiğini hatırlatarak, şu ifadelere yer verdi:

"Bu süre içerisinde şampiyonluk yaşayıp kulübün kaptanlık görevini yürüttüm. Yeni Malatyaspor'dan bu şekilde ayrıldığım için üzgünüm. Söylenecek çok şey var ama şimdi zamanı değil. En ihtiyacım olan anlarda bana verdikleri güç ve destek için büyük Yeni Malatyaspor taraftarına teşekkür ederim. Hakkım varsa bir kişi hariç helaldir. Hoşça kalın." ifadelerini kullandı.

Eren Tozlu kariyerinde en fazla kaç gol attı?

Eren Tozlu, geride bıraktığımız sezonda 9 maçta 2 gol 1 asistlik performans sergilemişti. Kariyerindeki en büyük çıkışını 2011-12 sezonunda 15 gol attığı Giresunspor'da yapan Eren Tozlu, Yeni Malatyaspor'da ise en başarılı sezonunu 11 gol attığı 2016-17'de geçirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler