(ÖZET) Fenerbahçe - Mol Fehervar Maç Sonucu: 3-0

05.07.2022 - 20:51 | Son Güncellenme: 05.07.2022 - 22:50

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Avusturya kampından Macaristan ekibi Mol Fehervar ile karşılaştı. Sarı-Lacivertliler maçı 3-0 kazandı. İşte detaylar...

(ÖZET) Fenerbahçe - Mol Fehervar Maç Sonucu: 3-0

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya kampında tamamlayan Fenerbahçe, son hazırlık maçını Macaristan ekibi Mol Fehervar'a karşı oynadı. Sarı-Lacivertliler, karşılaşmayı forvet oyuncularının attığı gollerle 3-0'lık skorla kazandı. İşte detaylar...

Serdar DURMUYOR

Geçtiğimiz sezon Süper Lig de attıığ gollerle ve Milli Takım da attığı gollerle ön plana çıkan golcü oyuncu Serdar Dursun, hazırlık maçında da takımını öne geçiren golü attı. 37. dakikada Bruma ve İrfan Can arasında geçen paslaşma sonrası İrfan Can Kahveci, topu çizgiden arka direğe doğru ortaladı. Topla buluşan Serdar Dursun, attığı golle Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

Rossi, es geçmedi

Fenerbahçe ile geçen sezon sonlarına doğru sözleşme imzalayan Diego Rossi, karşılaşmanın 43. dakikasında takımını 2-0 öne geçirmeyi başardı. Sağ tarafta topla buluşan Ferdi'nin ortasında Serdar Dursun topa dokunmadı ve top Rossi'nin önüne düştü. Topu şık kontrol eden Rossi, çektiği sert şutla ilk yarının sonucunu belirledi. 

Lincoln - Valencia  AŞ

Sarı-Lacivertlilerin yeni transferi Lincoln Henrique,  asistlerine devam ediyor.Karşılaşmanın 61. dakikasında  sağ kanatta topla buluşan Rossi'nin içeriye ortasında Lincoln tou kontrol etti ve arkasını dönerek topu havalandırdı. Lincoln'ün şık ortasında Valencia attığı kafayla skoru 3-0'a getirmeyi başardı.

Sıradaki rakip Hull City

Avusturya kampını tamamlayan Fenerbahçe, İstanbul'a geri dönüş yaparak Sakarya da oynanacak olan Hull City, hazırlık karşılaşmasına ve yeni sezona hazırlanmaya devam edecek.  Fenerbahçe - Hull City hazırlık maçı, 10 Temmuz Pazar günü saat 20:30'da Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Zorlu karşılaşma ise S Sport üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

İki sakatlık

Avusturya kampında son hazırlık maçını Macaristan ekibi Mol Fehervar ekibine karşı yapan Fenerbahçe de Osayi Samuel sakatlanarak oyundan çıktı. İkinci yarı oyuna giren yeni transfer Emre Mor da karşılaşmanın sonlarına doğru sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. İki oyuncunun da sağlık durumu ilerleyen günlerde açıklanması bekleniliyor.

Senin için hazırladığımız haberler