Gomez ve Töre yedek!

17.09.2015 - 22:44 | Son Güncellenme: 17.09.2015 - 22:44

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu'ya konuk oldukları UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında, Medipol Başakşehir karşılaşmasının 11'inde 5 değişiklik yaptı.

Şenol Güneş, siyah-beyazlıların Spor Toto Süper Lig'de son oynadığı ve 2-0 kazandığı Medipol Başakşehir maçının kadrosunda 2'si zorunlu, 5 değişiklik yaptı.

Tecrübeli teknik adam, geçen sezondan kart cezası bulunan Olcay Şahan ile sakat olan Oğuzhan Özyakup'un yanı sıra Dusko Tosic, Gökhan Töre ve Medipol Başakşehir karşısında takımının iki golünü de atan Mario Gomez'e ilk 11'de yer vermedi.

Kaleyi Tolga Zengin'e emanet eden Güneş, defansı Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Ersan Adem Gülüm ve İsmail Köybaşı'dan oluşturdu. Defansın önünde Necip Uysal ve Atiba Hutchinson görev yaparken, orta alanın sağında Kerim Frei, ortada Jose Sosa, sol kanatta ise Ricardo Quaresma görev yaptı. Beşiktaş'ın ileri ucunda ise Cenk Tosun forma şansı buldu.

Gomez ve Gökhan Töre yedek kulübesinde
Beşiktaş'ta Mario Gomez ve Gökhan Töre, maçta yedekler arasında yer aldı.

Siyah-beyazlıların, ligde Medipol Başakşehir'i konuk ettiği karşılaşmada yeni takımıyla ilk gollerini kaydeden Alman futbolcu Mario Gomez, Skenderbeu karşısında müsabakanın yedekleri arasında oturdu.

Medipol Başakşehir karşısında Beşiktaş'ın attığı ikinci golün asistini yapan Gökhan Töre de yedekler arasında forma bekledi. 

Senin için hazırladığımız haberler