Whatsapp'tan şaka yapan Gianluca Gaetano 2 maç ceza aldı

07.08.2022 - 12:19 | Son Güncellenme: 07.08.2022 - 12:28

Geçen sezon Serie B ekibi Cremonese'de kiralık olan forma giyen Napolili Gianluca Gaetano, Serie A'ya çıkmayı başardıkları maç öncesi attığı mesaj nedeniyle iki maç ceza aldı.

Whatsapp'tan şaka yapan Gianluca Gaetano 2 maç ceza aldı

İtalya Futbol Federasyonu, Napoli'de forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Gianluca Gaetano'yu görülmemiş bir nedenle cezalandırdı.

Whatsapp mesajı başına iş açtı

Napoli'nin geçtiğimiz sezon Serie B ekibi Cremonese'ya kiraladığı Gaetano'nun, ligin kapanış haftasında Como ile oynadıkları maç öncesi rakip takımdaki arkadaşı Vittorio Parigini'ye Whatsapp üzerinden şaka yolluyla attığı mesaj başına iş açtı.

2 maç ceza aldı

22 yaşındaki futbolcu, rakip takım arkadaşına gülme emojisiyle birlikte 'Ci lasci i tre punti venerdì?' (Cuma günü üç puanı bize bırakabilir misiniz?) sorusunu yöneltti. Cremonese mücadeleyi kazanarak Lecce'nin ardından Serie A'ya yükselmeyi başaran ikinci takım olurken, mesajı gönderen Gaetano, İtalya Futbol Federasyonu tarafından 2 karşılaşmadan men edildi.

İlgini Çekebilir
Kim Min-Jae, Napoli forması ile ilk kez sahada
Habere Git

Cremonese para cezası aldı

Gianluca Gaetano'ya men cezasının yanı sıra 4 bin 500 Euro da para cezası verilirken, Cremonese kulübüne de 5 bin euro ceza kesildi. Napoli ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç orta saha oyuncusu, takımının 15 Ağustos'ta Verona ve 21 Ağustos'ta Monza ile oynayacağı iki Serie A mücadelesinde kadroda yer alamayacak.

Senin için hazırladığımız haberler