Transfer görüşmeleri başladı! Vincent Aboubakar'ın yeni adresi belli oluyor

Özgür Koç
25.12.2023 - 18:14 | Son Güncellenme: 25.12.2023 - 18:16

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılmasının ardından devre arasında takımdan ayrılması beklenen Vincent Aboubakar hakkında flaş bir transfer iddiası geldi.

Transfer görüşmeleri başladı! Vincent Aboubakar'ın yeni adresi belli oluyor

AJANSSPOR - HABER

Siyah beyazlı kulüp, geçtiğimiz günlerde performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'yı kadro dışı bırakmıştı.

Ayrılık bekleniyor

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Beşiktaş ile Karemunlu golcü arasındaki iplerin koptuğu belirtilirken, tecrübeli oyuncunun devre arasında siyah beyazlı takımdan ayrılması bekleniyor.

Transfer görüşmeleri başladı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Suudi Arabistan'ın Al Nasr kulübünden bedelsiz olarak takıma katılan Vincent Aboubakar için Suudi basınından flaş bir transfer iddiası geldi.

Al Arabiya'nın haberine göre Kamerunlu futbolcunun menajeri, oyuncusunu Suudi Arabistan 1. Lig ekiplerinden Damac FC'ye teklif etti. Suudi ekibinin de Al Nasr formasıyla ligde 39 maçta 13 gol ve 6 asistlik performans sergileyen yıldız futbolcunun transferi için Beşiktaş ile transfer görüşmelerine başladığı kaydedildi.

Kevin N'Koudou da devrede 

Haberin devamında kariyerini Damac FC'de sürdüren Beşiktaş'ın eski futbolcusu Kevin N'Koudou'nun da Aboubakar'a kulüp hakkında bilgi verdiği aktarıldı.

22 maçta forma giydi

Beşiktaş'taki 3. dönemini geçiren Vincent Aboubakar, bu sezon siyah beyazlı formayla 22 karşılaşmada 11 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Sözleşmesi 2025 Haziran ayı sonunda bitecek olan Kamerunlu futbolcunun güncel piyasa değeri ise 6 milyon Euro...

Senin için hazırladığımız haberler