Transfer | Galatasaray'ın gündemindeydi! Trabzonspor'dan Pascal Gross hamlesi

Akın Ungan
23.06.2024 - 13:55 | Son Güncellenme: 23.06.2024 - 14:14

Trabzonspor, Galatasaray'ın da ilgilendiği Pascal Gross'u transfer listesine aldı. Premier Lig ekibi Brighton'ın istediği bonservis bedeli belli oldu.

Transfer | Galatasaray'ın gündemindeydi! Trabzonspor'dan Pascal Gross hamlesi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

2023/24 sezonunda Trendyol Süper Lig'de gösterdiği performansla şampiyonluk yarışının uzağında kalan Trabzonspor, gelecek sezon için hazırlıklarına devam ediyor. Ertuğrul Doğan yönetimi, kadro planlaması doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı.

Galatasaray'ın gündemindeki Grob radara alındı

Alman basınında yer alan habere göre Trabzonspor, 2023/24 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın transfer listesinde olan Pascal Gross'u radarına aldı. Haberde, Bordo-Mavili takımın Alman orta sahayı Galatasaray'ın elinden kapabileceği aktarıldı.

Görüşmeler başladı

Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan yönetimi, Premier Lig ekibi Brighton'da forma giyen Pascal Gross için İngiliz kulüple temas kurdu. Bordo-Mavililer, transfer görüşmelerine başladı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a teklifler yağdı! 4 yıldız...
Habere Git

İşte Brighton'ın istediği bonservis bedeli

Transfermarkt verilerine göre 8 milyon Euro güncel piyasa değeri olan Gross için Brighton'ın istediği rakam belli oldu. Alman basını, İngiliz kulübünün 6 milyon Euro talep ettiğini belirtti.

Pascal Gross'un 2023/24 sezonu performansı

2017'de 3 milyon Euro karşılığında Brighton'a transfer olan Pascal Gross, 2023/24 sezonunda 47 maça çıktı. 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 33 yaşındaki orta saha, 13 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler