Rövanşta Kadıköy'e Gözlemci Yağacak! 4 Fenerbahçeli Yıldız...| Transfer Haberleri

İsa Kethüda
14.03.2023 - 08:50 | Son Güncellenme: 14.03.2023 - 08:59

Avrupa’nın dört bir yanından gözlemciler Fenerbahçe-Sevilla maçına yağacak. Gözlemciler sarı-lacivertli takımdan 4 oyuncuyu yakından takip edecek. İşte detaylar.

Rövanşta Kadıköy'e Gözlemci Yağacak! 4 Fenerbahçeli Yıldız...| Transfer Haberleri

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu mücadelesinde perşembe günü İspanyol temsilcisi Sevilla ile karşılaşacak. İlk maçı 2-0 kaybeden sarı-lacivertli takımda 4 oyuncuyu gözlemciler yakından takip edecek. 

Ajax'ın hedefinde yine Altay var

Fanatik'te yer alan habere göre; Hollanda ekibi, Altay Bayındır’ı uzun süredir takip etse de ara transfer döneminde imza attırma şansı olmayınca Geronimo Rulli’yi kadrosuna katmıştı. Arjantinli file bekçisinin kötü performansı sonrası, Kırmızı-Beyazlılar’ın Altay’ı yeniden değerlendirmeye aldığı kaydedildi.

Ajax, yaklaşık 2 senedir Altay Bayındır’ı yakından takip ediyor. Hollanda devi, bu sezon kaleci sıkıntısının iyice artmasıyla birlikte ara transfer döneminde hamle yapma kararı aldı. Fenerbahçe’nin, kaptanını vermeye hiç niyeti olmayınca, Ajax alternatif isimlere yöneldi. 

İlgini Çekebilir
N’Koudou'nun neden kadro dışı kaldığı belli oldu!
Habere Git

Sociedad’dan Geronimo Rulli, 8 milyon Euro’ya transfer edildi. Ancak Arjantinli file bekçisi, şu ana kadar bekleneni veremedi. Rulli son olarak 4-2 kazanılan Heerenveen maçında da yediği gollerle hayal kırıklığı yarattı. 30 yaşındaki kalecinin vasat performansı sonrası, Kırmızı-Beyazlılar’da Altay Bayındır ismi yeniden gündeme geldi.

Saha içine odaklandı

Milli file bekçisinin, Fenerbahçe ile sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini hâlâ uzatmamış olması da deyim yerindeyse Ajax’ın iştahını kabartıyor. Hollanda devinin, yıldız kalecinin menajeriyle yakın zamanda temasa geçmesi sürpriz olmaz. Altay ise şu anda tamamen saha içine odaklandığı için şimdilik transferle ilgili bir hamle yapmayı düşünmüyor.

Rövanşta Kadıköy'e gözlemci yağacak

Attila Szalai, Miguel Crespo, Arda Güler, Ferdi Kadıoğlu... Fenerbahçe’nin 4 yıldızı, Sevilla karşısında takımlarına turu getirmek için ter dökerken, Avrupa’nın dört bir yanından gözlemciler de onları mercek altına alacak. Dev takımların yetkilileri, perşembe günü tribünde olacak.

İlgini Çekebilir
Koç ile Jesus ayrılık iddiasını konuştu
Habere Git

Sarı-Lacivertliler, perşembe günü Avrupa’da yeni bir destan yazmak için Sevilla karşısına çıkacak. İspanya’da 2-0 kaybeden temsilcimiz, zoru başarmaya çalışacak. Fenerbahçeli oyuncular, çeyrek final bileti için ter dökerken, bazı isimler de vitrine çıkacak. Miguel Crespo, Sanchez-Pizjuan’daki ilk karşılaşmada Roma tarafından takibe alınmıştı. İtalyan devinin yetkilileri, rövanşta da başarılı orta saha oyuncusunu yakından izleyecek.

Leicester, Szalai’ye geliyor

Attila Szalai’nin adı Leicester ve Liverpool ile anılıyordu. Sol ayaklı bir stoper arayan PSG’nin de Macar yıldızı listeye eklediği öğrenildi. Ancak perşembe günkü mücadelede Szalai için Leicester gözlemcilerinin olması bekleniyor. Arda Güler ise PSG, Manchester City, Barcelona ve Arsenal gibi devlerin radarında. Rövanşta 18 yaşındaki yıldızı, rakip Sevilla’nın yetkilileri izleyecek! Genç yetenek, sportif direktör Monchi’nin uzun süredir listesinde yer alıyor.

Napoli, Ferdi’yi izleyecek

İspanyol ekibi perşembe günü temsilcimiz karşısında hem çeyrek final bileti almak için savaşacak hem de Arda’yı yakından takip etme fırsatı yakalayacak. Rövanşta vitrine çıkacağı öğrenilen diğer isim ise Ferdi Kadıoğlu.

İlgini Çekebilir
Katar dönüşü başlamak intihardı
Habere Git

Yakın zamanda Fenerbahçe’den Eljif Elmas ve Kim Min-jae’yi transfer eden, iki oyuncunun performansından da fazlasıyla memnun kalan Napoli, Ferdi’yi de kaptırmak istemiyor. İtalya’da şampiyonluğa koşan Mavi- Beyazlılar’ın, Sevilla mücadelesinde 23 yaşındaki yıldızı özel olarak izleyecekleri belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler