Göztepe açıkladı: Trabzonspor, İrfan Can ve Halil'i istiyor mu?

31.03.2021 - 14:05 | Son Güncellenme: 31.03.2021 - 14:12

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un transfer listesinde olduğu iddia edilen Göztepe oyuncuları İrfan Can Eğribayat ve Halil Akbunar ile ilgili sarı-kırmızılı takımın kulüp başkanvekili Talat Papatya açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Göztepe açıkladı: Trabzonspor, İrfan Can ve Halil'i istiyor mu?

Göztepe'nin başkanvekili Talat Papatya, performanslarıyla ön plana çıkan İrfan Can Eğribayat ve Halil Akbunar için gelebilecek teklifleri değerlendireceklerini söyledi.  

İrfan Can Eğribayat için teklif var mı?

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Papatya, "Kalecimiz İrfan Can Eğribayat çok iyi bir performans sergiliyor. Ümit Milli  takımın kalecisi ve A Milli Takım'a aday. Yurtdışından gelip onu izliyorlar. Pek çok yabancı takımın takip ettiği bir oyuncu... Resmî bir teklif yok. İlgilenen takım çok. Gelen her türlü teklife açığız. Öyle bir performansı olsun ki, herkesi memnun eden bir karar olsun. Normalde bütün oyuncularımız Göztepe'de jubile yapsın isteriz; ama önlerini de kapatmayız. Teklif gelirse bunu değerlendiririz" dedi.

"Şu anda teklif almadık"

Trabzonspor'un Halil Akbunar ve İrfan Can Eğribayat'a için Göztepe'ye teklifte bulunup bulunmadığı ile ilgili soru üzerine Talat Papatya, "İlginin olması gayet normal. Ama sezon sonunda takımlar planlama yaparlar. Şu anda teklif almadık; ama iyi performans gösteren oyuncuların başka kulüplerin gündemine gelmesi son derece normal. Oyuncularımızın bu performansı bizi mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

"Göztepe'de devam etmesini istiyoruz"

Sözleşmesi sezon sonuna bitecek olan Alparslan  Öztürk için ise Papatya, "Biz Alparslan'dan çok memnunuz. Kendisi de Göztepe'den çok memnun. Zamanı gelince  oturur, yeni sözleşme konusunu konuşuruz. Bu konuda son derece neti. Alparaslan'ın Göztepe'de devam etmesini istiyoruz" dedi.  

Sözleşmeleri ne zaman bitiyor?

  • İrfan Can Eğribayat: 30 Haziran 2025
  • Halil Akbunar: 30 Haziran 2022
  • Alpaslan Öztürk: 30 Haziran 2021
Senin için hazırladığımız haberler