Göztepe, Loue Bayere Junior'ı Transfer Etti! Sosyal Medyadan Duyurulmadı

Akın Ungan
08.02.2023 - 17:27 | Son Güncellenme: 08.02.2023 - 17:32

TFF 1. Lig ekibi Göztepe, Hammarby'den santrfor Loue Bayere Junior'ı transfer etti. İzmir temsilcisi, Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle transferi duyurmadı.

Göztepe, Loue Bayere Junior'ı Transfer Etti! Sosyal Medyadan Duyurulmadı

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Göztepe, ara transfer döneminde bir takviyede bulundu. İzmir temsilcisi, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem nedeniyle transferi sosyal medya hesaplarından duyurmadı.

Loue Bayere Junior Göztepe'de

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe, Michee Ngalina, Hikmet Çiftçi ve Aliou Traore’nin ardından bir takviyede daha bulundu. Sarı-Kırmızılılar, şimdi de 22 yaşındaki Fildişi Sahili uyruklu Loue Bayere Junior’u renklerine bağladı.

Göztepe transferi duyurmadı! Depremzedelere yardım sürüyor

Öte yandan Göztepe'nin bu transferi gerçekleştirmesine rağmen yaşanan deprem felaketinden dolayı sosyal medya hesaplarından duyurmadığı öğrenildi. İzmir kulübü, afet bölgesinde bulunan vatandaşlar için başlattığı yardım kampanyasına devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Hatayspor: "Christian Atsu ve Taner Savut enkaz altında"
Habere Git

Statta deprem yardım toplama merkezi oluşturuldu

Göztepe'den son yapılan Twitter paylaşımında, "Göztepe Futbol Akademisi takımlarımız, GÖZGÖZ Mağazaları'nda ve depolarında bulunan kışlık ürünlerin paketlenmesinin ardından Gürsel Aksel Stadyumu'nda bulunan deprem yardım toplama merkezine teslim edilmesine destek oldu" denildi.

Senin için hazırladığımız haberler