Göztepe galibiyetinin mimarlarından Halil Dervişoğlu, "Çok mutluyum"

17.04.2021 - 21:17 | Son Güncellenme: 17.04.2021 - 21:22

Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray, kritik Göztepe deplasmanından 3 puanla dönmesini bildi. Maçın kahramanlarından Halil Dervişoğlu, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Göztepe galibiyetinin mimarlarından Halil Dervişoğlu, "Çok mutluyum"

AJANSSPOR - HABER

Art arda 3 haftadır kötü sonuçlar alan Galatasaray, bugün bu gidişata Göztepe galibiyeti ile "dur" dedi. Galatasaray'da günün başarılı isimlerinden Halil Dervişoğlu, 3-1 Galatasaray üstünlüğüyle sona eren maçta 1 asist, 1'de penaltı yaptırdı. Maç sonu duygularını paylaşan Dervişoğlu, günün en önemli kazancının 3 puan olduğunu belirtti. 

Halil Dervişoğlu, "Gole çok yaklaştım..."

Göztepe galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Halil Dervişoğlu şöyle konuştu; "Bugün ilk kez 11'de oynadım. İyi reaksiyon gösterdik. Burada yenmek iyiydi. Çok mutluyum. Bugün gole çok yaklaştım, takıma katkı sağladığımı düşünüyorum. Bugün en önemlisi 3 puandı. Bu da oldu. Umarım önümüzdeki maçlarda da bu olur."

Galatasaray'ın ara transfer döneminde İngiliz ekibi Brentford'dan kiraladığı Halil Dervişoğlu, bu sezon sarı kırmızılı ekip ile 6 maça çıkıp gol atamazken, 3 kez asist yapmasını bildi. 

Senin için hazırladığımız haberler