Transfer haberleri | Göztepe'nin radarında Andras Schafer var

İsa Kethüda
25.07.2021 - 14:33 | Son Güncellenme: 25.07.2021 - 14:52

Transfer haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Slovakya ekibi Dunajska Streda'da oynayan Macar oyuncu Andras Schafer'in peşine düştü. İşte detaylar...

Transfer haberleri | Göztepe'nin radarında Andras Schafer var

Süper Lig'de transfer döneminde Kahraman, Şefik, Arslanagic, Baku ve Lourency'le sözleşme imzalayıp Tijanic ile prensipte anlaşma sağlayan Göztepe, Macar oyuncu Andras Schafer'in peşine düştü. 

Schafer, Göztepe'ye önerildi

Slovakya ekibi Dunajska Streda'da oynayan 22 yaşındaki futbolcunun sarı-kırmızılılara önerildiği, teknik ekibin onay vermesi durumunda Schafer'in transfer edileceği kaydedildi.

Euro 2020'de boy gösterdi

Genç yaşına rağmen Macaristan A Milli Takımı'nda da görev yapan orta saha oyuncusu 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda da boy gösterdi. Macaristan'ın F Grubu'nda karşılaştığı Portekiz, Fransa ve Almanya maçlarının hepsinde ilk on birde sahaya çıkan Schafer, Almanya'ya gol atmayı başardı.

MTK Budapeşte altyapısından yetişen futbolcu, İtalya'da Genoa ve Chievo formalarını da terletti. Schafer merkez orta saha, defansif orta saha ve sol kanat pozisyonlarında görev alabiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler