Göztepe'de Nestor El Maestro, 4-0'lık galibiyeti değerlendirdi!

Orhan Gülek
09.01.2022 - 18:38 | Son Güncellenme: 09.01.2022 - 19:57

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Antalyaspor'u 4-0 mağlup eden Göztepe'de Nestor El Maestro maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Göztepe'de Nestor El Maestro, 4-0'lık galibiyeti değerlendirdi!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 20. haftasında Göztepe evinde Antalyaspor'u konuk etti. İzmir ekibi rakibini 4-0 mağlup etti. Göztepe'nin gollerini Atınç Nukan ve Ndiaye (3) kaydetti. Bu sonucun ardından Göztepe puanını 18 yaparken, Antalyaspor 22 puanda kaldı.

Karşılaşma sonrası Göztepe teknik direktörü Nestor El Maestro, değerlendirmelerde bulundu.

Sırp teknik direktör Nestor El Maestro, kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

"Çok mutluyum. 2. yarıya başlamak bizim için çok güzel oldu. Bugün taraftarımız beni çok şaşırttı, inanılmaz bir taraftar gücü ve atmosfer vardı. Her geçen gün beni şaşırtmaya devam ediyorlar.

"Son vuruşlarda daha etkiliydik"

4-0'lık galibiyetin kendileri için kırılma noktası olup olmayacağı hakkında ise Nestor El Maestro "Bu bize gerçekten güven veriyor ama bugünkü oynadığımız maçı biçok kez oynadık. Bugün sadece son vuruşlarda daha etkiliydik. Bundan dolayı da daha farklı bir sonuç oluştu bizim adımıza." dedi.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor maçında hat-trick yapan Ndiaye, en iyi golünü açıkladı!
Habere Git

"Gollerle değil galibiyetlerle ilgileniyorum"

Gol sevinçleri hakkında ise El Maestro "Orada benim hissiyatım yüzde yüz galibiyet olmuş olmasıydı. Ben çünkü gollerle değil galibiyetlerle ilgileniyorum. O golü attığımız zaman galip geleceğimizi hissettim ve mutlu oldum." şeklinde konuştu.

Göztepe'de transfer çalışmaları

El Maestro, mevcut kadrosuna inandığını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kadromuz gayet yeterli, bu kadroyla da ligde kalabileceğimize inanıyorum. İyi bir şekilde çalışmak ve odaklanmak gerekiyor. Yeni katılacak arkadaşlar takımımızın gücünü artırır. Şu an için aramızda katılan oyuncular için başta başkanımız olmak üzere tüm transfer komitemize teşekkür ediyorum. Transfer döneminde yeni gelişmeler olabilir, ayrılanlar ve katılanlar olabilir. Bu hiçbirimize sürpriz olmaz."

Senin için hazırladığımız haberler