Göztepe'de Dino Arslanagic Ülkesi Belçika'ya Transfer Oluyor

Akın Ungan
04.06.2022 - 13:07 | Son Güncellenme: 04.06.2022 - 13:15

Bu sezon Süper Lig'e veda eden Göztepe'de tecrübeli stoper Dino Arslanagic, takıma verda etmeye hazırlanıyor. Belçikalı'nın transfer olacağı iddia edildi.

Göztepe'de Dino Arslanagic Ülkesi Belçika'ya Transfer Oluyor

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'e veda ederek, gelecek dönemde TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Göztepe'de ayrılıklar yaşanıyor. Son olarak Dino Arslanagic'in transfer olacağı iddia edildi.

Arslanagic ülkesine dönüyor

Akşam'ın haberine göre Göztepe'nin tecrübeli defans oyuncusu Dino Arslanagic, ülkesi Belçika'ya dönüyor. İzmir temsilcisinin, yabancı oyuncularla ilgili kararını teknik ekip kurulduktan sonra vereceği kaydedildi. Şu ana kadar Lourency, Baku, Tijanic, Mihojevic ve Piric'e teklif gelmezken, stoper Dino Arslanagic'in ülkesine döneceği belirtildi.

Şu ana kadar Nidaye, Nwobodo, Burekovic, Di Santo ve Soner'le resmen yollarını ayırıp, İrfan Can, Halil, Berkan, Atınç ve Yalçın'ı iyi bir bonservis bedeli karşılığında satmayı planlayan sarı-kırmızılılarda kaleci Arda, Kahraman, Ege, Efe Can, Yusuf, Kerim, İzzet, Fırat, Atalay ve Yunus gibi isimlerle yola devam edileceği kaydedildi.

Arslanagic'in bu sezonki performansı

Temmuz 2021'de Belçika'nın Gent kulübünden transfer olan Arslanagic, bu sezon 33 karşılaşmada görev aldı. 29 yaşındaki stoper, 3 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler