Göztepe'den çifte bomba!

11.06.2017 - 19:51 | Son Güncellenme: 11.06.2017 - 19:51

Göztepe'den çifte bomba!

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Göztepe, transfer çalışmalarına başladı. 

AJANSSPOR- TFF 1. Lig play-off final maçında Eskişehirspor'a penaltı atışları sonucunda 3-2 üstünlük kuran Göztepe, Spor Toto Süper Lig'e yükseldi. En son 2010-2011'de Bucaspor'la Süper Lig'de temsil edilen İzmir'in de Süper Lig hasreti sona erdi.

Nabil Ghilas ile Barış Yardımcı Göztepe'nin transfer gündeminde

İlk olarak hafta içerisinde teknik direktör konusunu çözüme kavuşturacak olan Sarı-Kırmızılı yönetim, bir yandan da bu sezon boy göstereceği Süper Lig için iddialı kadro kurmanın planlarını yapıyor.

Transferde ince eleyip sık dokuyan yönetim, geçtiğimiz sezon Gaziantepspor formasını terleten Nabil Ghilas ile Barış Yardımcı'yı gündemine aldı. 

Nabil Ghilas kimdir

Bu sezon Gaziantepspor'da gösterdiği performansla parmak ısırtan Ghilas, daha önce Bursaspor ve Sivasspor'un da transfer gündemine gelmişti.  

Bu sezon 30 maçta Gaziantepspor formasını terleten 27 yaşındaki Fransız santrfor 8 gol, 4 asist kaydetti.

Barış Yardımcı kimdir

3 sezondur Gaziantepspor formasını terleten Barış Yardımcı ise bu sezon 28 maçta görev alırken 3 asist kaydetti. Sağ bek pozisyonunda görev alan Barış, hücuma katkısıyla dikkat çekiyor. 

Tek engel bonservis

Göztepe yönetimi, Gaziantepsporlu iki oyuncu Nabil Ghilas ve Barış Yardımcı ile ön görüşme gerçekleştirirken Ghilas  ile prensip anlaşmasına vardı. Sarı-Kırmızılıların, bonservis sorununu hallettikten sonra Ghilas'a imza attırması bekleniyor. 

Salim MANAV/AJANSSPOR ÖZEL-

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler