Göztepe'den santrfor hamlesi! Southampton satın alacak, Göz-Göz'e kiralayacak

14.10.2024 - 13:33 | Son Güncellenme: 14.10.2024 - 13:40

Devre arasında hücum hattına takviye yapmak isteyen Göztepe'nin Brezilya ekibi Botafogo'da forması giyen Igor Jesus'u gündemine aldığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Göztepe'den santrfor hamlesi! Southampton satın alacak, Göz-Göz'e kiralayacak

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe, milli arayı fırsat bilerek temaslarını sıklaştırdı.

Igor Jesus iddiası

Yeni Asır'ın haberine göre; Göztepe scout ekibinin ocak ayı transfer dönemi radarına yenibir ismin takıldığı öğrenildi. Ön bölgede rotasyonlu bir hücum kadrosu isteyen Göz-Göz'de şu an Botafogo forması giyen 23 yaşındaki Brezilyalı santrfor Igor Jesus'un adı yankılanıyor.

Southampton transfer edecek, Göztepe'ye kiralayacak

Hücumda tercihini Sambacılardan yana kullanan kurmaylar, bu isim için teknik direktör Stanimir Stoilov'un da olurunu aldı. Genç oyuncunun yaklaşık 6 milyon Euro piyasa değeri bulunurken, Sport Republic ekibinin oyuncuyu önce İngiliz ekibi Southampton'a alarak Göztepe'ye kiralık olarak göndermek istediği kaydedildi.

Sezon başında bedelsiz transfer oldu

Genç ve gelecek vadeden oyuncunun kontratının Haziran 2027 yılına kadar sürdüğü öğrenilirken, Avrupa'dan birçok kulübün Igor ile temasa geçmek için hazırlık aşamasında olduğu belirtildi.

Profesyonel kariyerine Coritiba U20'de başlayan Igor, A takıma yükselmesinin ardından buradaki performansıyla Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Shabab Al- Ahli'ye transfer oldu. Genç futbolcu sezon başında ise bedelsiz olana Botafogo kadrosuna dahil oldu. Santrfor mevkiinin yanı sıra sol kanatta oynayabilen Igor, çok yönlü oyunuyla ön plana çıkıyor.

Andre de yakın takip altında

Kadrosunda şu an beş Brezilyalı oyuncu bulunan Göz-Göz'de hücum hattına yapılacak transfer için temaslar sürüyor. Kubilay Kanatsızkuş'un durumunun henüz net olmaması nedeniyle devre arasında mutlaka bir transfer yapacak İzmir ekibi, son olarak Sao Paulo forması giyen 27 yaşındaki golcü Andre Silva'yı gündemine almıştı. Resmi olarak Brezilya ekibi temas kurmak için kolları sıvayan kurmaylar, Igor'un transferinin durumuna göre harekete geçecek

Senin için hazırladığımız haberler