Göztepe'den transferde büyük sürpriz: Hatem Ben Arfa!

18.07.2021 - 13:54 | Son Güncellenme: 18.07.2021 - 13:58

Göztepe'de transfer çalışmaları sürüyor. İzmir ekibi, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Ben Arfa'yı gündemine aldı. İşte detaylar...

Göztepe'den transferde büyük sürpriz: Hatem Ben Arfa!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de transfer çalışmaları devam ediyor. İzmir ekibi, dış transferde rotasını yıldız bir isme çevirdi. Göztepe, daha önce Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Hatem Ben Arfa'yı gündemine aldı. Detaylar haberde...

Ben Arfa Göztepe'nin transfer gündeminde

Yeni Asır'ın haberine göre; sarı-kırmızılılar, geçen sezon Fransa ekibi Bordeaux'da geçiren Tunus asıllı Fransız on numara Hatem Ben Arfa'yı transfer etmek istiyor.

Başkan Sepil devreye girdi

Teknik direktör Ünal Karaman'ın listesinde yer alan futbolcuyu Göz-Göz'e kazandırmak için başkan Mehmet Sepil bizzat devreye girdi.

Oyuncunun menajeriyle görüştüler

Kulübüyle sözleşmesi sona eren ve bonservis engeli bulunmayan futbolcunun maliyetini araştıran Mehmet Sepil, Ben Arfa'nın menajeriyle bağlantıya geçerek nabız yokladı. Ben Arfa geçen sezon 25 maçta 2 gol 4 asist üretti.

Ben Arfa'nın oynadığı takımlar

Güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan futbolcunun çok daha az bir maliyetle kadroya katılması planlanıyor. Fransa'da Lyon, Marsilya, Rennes, PSG, Nice, İngiltere'de Newcastle United, Hull City, İspanya'da da Valladolid ekiplerinde forma giyen Hatem Ben Arfa, kariyerinde 4 farklı ekiple toplam 14 kupa kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler