Göztepeli futbolcular beraberliği değerlendirdi

18.09.2020 - 22:11 | Son Güncellenme: 18.09.2020 - 22:16

Süper Lig'in ikinci hafta maçında Yeni Malatyaspor ile Göztepe 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Göztepeli futbolcular değerlendirmelerde bulundu.

Göztepeli futbolcuların açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Soner Aydoğdu: Genelde Halil ile birlikte bir birimizi iyi tanıyoruz. Onun koşularını değerlendirmek istiyorum. Geçen sene de Antalya maçında böyle gol atmıştı. Kendisi de asistimi değerlendirdi. Yediğimiz golden sonra oyundan düştük , top biraz onlarda kaldı. Pas oyunu oynamak istiyoruz ama bu sahada pas yapmak imkansızdı. İnanılmaz bir sahada oynadık. Takım arkadaşlarımı mücadelesi için kutluyorum.

Halil Akbunar: Soner ile çok iyi arkadaşız. Yaptığım koşuları da iyi görüyor. Oyuna iyi başladık.Çok iyi oynadık. Golü bulunca düşüş yaşadık. Zemin çok kötüydü. Kumda oynadık resmen. Malatya bizden üstün oynamadı. Penaltıdan başka pozisyonları yoktu. Takım içinde çok iyi arkadaşlık var. Herkes toğun arkasına geçiyor. Burada 3 puan da alabilirdik. Deplasmanda 1 puan da iyidir. Haftaya 3 puan alıp telafi ederiz.

Murat: Maça çok iyi başladık. Golü de erken bulduk. Ancak golü yiyince düştük. Zemin kötüydü, o da bizi etkiledi. 3 puan almak için gelmiştik ama zeminin kötülüğünden oyunumuzu yansıtamadık.

Senin için hazırladığımız haberler