Göztepeli oyuncunun eşi isyan etti

İsa Kethüda
11.04.2021 - 13:29 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 13:32

Süper Lig takımlarından Göztepe'de forma giyen Alpaslan Öztürk'ün eşi ve eski model olan Ebru Şancı isyan etti. İşte detaylar...

Göztepeli oyuncunun eşi isyan etti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe futbolcusu Alpaslan Öztürk'ün eşi ve eski model olan Ebru Şancı, sosyal medya sayfasında, yaşadığı evin site yönetimine isyan etti. Şancı’nın tepki gösterdiği site yönetimine ödediği aidat ise şaşırttı.

Fanatik'te yer alan habere göre; futbolcu Alpaslan Öztürk ile 2015 yılında hayatını birleştiren eski manken Ebru Şancı evinde, 8 köpekle yaşıyor. Şancı ayrıca sokak hayvanlarına da sık sık yardımcı oluyor. Bu durum ise yaşadığı sitenin bazı sakinlerini rahatsız ediyor.

Ebru Şancı geçtiğimiz günlerde sokak köpeklerinin site içinde tehlikeli iğnelerle vurulduğuna tanık olunca çileden çıktı. İğnelerin ve köpeklerin fotoğrafını paylaşan Şancı paylaşımında site yönetimine ödediği aidatını da söyledi.

İstifa çağrısında bulundu

Şancı, daha önce de davalık olduğu site yönetimini suçlarken "2500 TL aidat ödediğimiz o güvenlikli site yönetimi istifa edin" diyerek isyan etti.

Senin için hazırladığımız haberler