Göztepe'ye bedelsiz geldi, orta sahanın dinamosu oldu

06.04.2021 - 22:49 | Son Güncellenme: 06.04.2021 - 22:56

Göztepe'nin sezon başı transferlerinden Obinna Nwobodo, Süper Lig'de oynanan Rizespor maçında sergilediği performansla taraftarlardan takdir topladı.

Göztepe'ye bedelsiz geldi, orta sahanın dinamosu oldu

Nazım TÜRKNAS / Volkan YILMAZ - AJANSSPOR

Göztepe'de sezon başında Macaristan’ın Ujpest kulübünden bonservissiz transfer ettiği Obinna Nwobodo rüzgarı esiyor. 24 yaşındaki futbolcu, sergilediği performansla taraftarların takdirini topladı.

Obinna'nın performansı

24 yaşındaki Nijeryalı oyuncu, merkez orta saha mevkisinde ön libero olarak takımın vazgeçilmezleri arasına girdi. Bu sezon 28 maça çıkan Obinna, gol atamadı ancak 2 asist üretti. 

Takım savunmasında çok önemli görevleri bulunan genç oyuncu, İzmir ekibinin 2-0 kazandığı Çaykur Rizespor maçında 6 top çalma ve 1 pas arası ile yine bu istatistiklerde takımın lideri, Göztepeli taraftarların sevgilisi oldu.

Göztepe 3 haftalık hasretini İzmir'de dindirdi
 

En çok sarı kart gören isim

İzmir ekibinde en hırçın futbolcu 8 sarı kart gören Obinna Nwobodo oldu. Soner 6 sarı kartla ikinci sırada yer alırken, Berkan Emir ise 4 sarı kart ve 1 kırmızı kartla iki oyuncuyu takip etti. 

Göztepe, 24 yaşındaki Nijeryalı Obinna Nwobodo'yu sezon başında bedelsiz olarak transfer etti. Genç orta saha oyuncusu Nwobodo ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Obinna Göztepe'den önce en son Macaristan'ın Ujpest takımında forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler