Galatasaray'da Jean Philippe Mateta Yeniden Gündemde | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
03.06.2023 - 09:21 | Son Güncellenme: 03.06.2023 - 09:25

Transfer haberleri... Süper Lig'i bu sezon şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Fransız forvet Jean Philippe Mateta'yı kadrosuna katmak istiyor...

Galatasaray'da Jean Philippe Mateta Yeniden Gündemde | Transfer Haberleri

MKE Ankaragücü karşılaşmasında şampiyonluğu garantileyen ve yarın derbide Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlaması için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Mateta, Crystal Palace'tan ayrılma kararı aldı

Skorer'de yer alan habere göre; Galatasaray yönetiminin ara transfer döneminde de kadroya katmak istediği Jean Philippe Mateta için yeniden devreye girdiği belirtildi. Alman basınından Bild'de yer alan habere göre; Jean Phillippe Mateta, Crystal Palace'tan ayrılma kararı aldı.

25 yaşındaki forvetin bu doğrultuda Premier Lig ekibiyle görüştüğü ve takımdan ayrılmak için izin aldığı aktarıldı. Crystal Palace'tan ayrılmak isteyen Jean Philippe Mateta için şu ana kadar iki resmi teklif gittiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de hoca adayları belli oldu! Lucescu ve sürpriz isimler...
Habere Git

Galatasaray ve Everton'dan teklif

Premier Lig'den Everton ile Türkiye'den Galatasaray'ın Fransız forvete transfer teklifini sunduğu kaydedildi. Jean Philippe Mateta'nın Bundesliga'ya dönmek istediği ancak Mainz 05'in bu transfere sıcak bakmadığı aktarıldı. Alman ekibinin transferden çok elindeki santrforlarla yollarını ayırmak istediği vurgulkandı.

Bu sezonki performansı

Jean Philippe Mateta bu sezon Crystal Palace formasını 32 resmi maçta giydi. Tecrübeli forvet bu müsabakalarda 2 kez gol sevinci yaşadı. 

Premier Lig temsilcisiyle sözleşmesi 30 Haziran 2026'da bitecek forvetin güncel piyasa değeri 9 milyon Euro.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de ilk imza...
Habere Git

La Berrichonne de Châteauroux'ta profesyonel olan Jean Philippe Mateta daha sonra Olimpik Lyon, Le Havre ve Mainz 05 formaları giydi. Crystal Palace tecrübeli oyuncu için 2021-2022 sezonu ara transfer döneminde 11 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

Senin için hazırladığımız haberler