G.Saray ve F.Bahçe'den sonra Beşiktaş... Süper Lig devleri onun peşinde!
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Lyon'dan ayrılması beklenen Cenk Özkaçar, Süper Lig devlerinin radarında. Fenerbahçe, Galatasaray'dan sonra Beşiktaş da genç stoperi transfer etmek istiyor.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
2020 yılında Altay'dan Lyon'a Transfer olan Cenk Özkaçar'ın takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor. Kadroda düşünülmediği belirtilen genç stoperin Süper Lig'e dönüşü gündemde.
Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sonra bir talip daha
Geçtiğimiz sezon Belçika'nın Leuven kulübünde kiralık olarak forma giyerken görev aldığı 34 maçta 2 kez fileleri havalandıan ve 4 defa da sarı kart gören Cenk Özkaçar'ın, daha önce menajerler aracılığıyla Fenerbahçe ve Galatasaray'a önerildiği ifade edilmişti. 21 yaşındaki savunma oyuncusuna Süper Lig'in bir başka büyük takımı da talip oldu.
Beşiktaş rotasını Cenk'e döndürdü
Fanatik'in haberine göre Rıdvan YIlmaz'ın ayrılığı sonrası stoper planında değişikliğe giden ve savunmanın ortasına kaliteli bir yerli transferinde bulunmak isteyen Beşiktaş, rotasını Cenk Özkaçar'a döndürdü. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş da Cenk Özkaçar yarışına ortak oldu.

Satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak
Haberde yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Beşiktaş'ın, Ligue 1 devi Lyon'a Cenk Özkaçar için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı kaydedildi.




