Galatasaray'dan Milot Raschica İçin Yeni Teklif | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
11.07.2023 - 08:27 | Son Güncellenme: 11.07.2023 - 08:34

Transfer haberleri... Galatasaray, Milot Raschica için Norwich City'ye son önerdiği rakamdan daha yüksek bir teklif sundu ve beklemeye geçti.

Galatasaray'dan Milot Raschica İçin Yeni Teklif | Transfer Haberleri

Son hazırlık maçında Kisvarda ile Avusturya'nın Graz kentindeki Merkur Arena'da karşılaşan Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray, rakibini Barış Alper Yılmaz ve Sacha Boey'in attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Süper Lig'in yanı sıra Avrupa'da da başarı isteyen Galatasaray'da transfer çalışmalarına tüm hızıyla ara vermeden devam ediyor.

Norwich, Rashica için 10 milyon Euro istiyor

Fanatik'te yer alan habere göre; teknik patron Okan Buruk’un kadrosunda görmeyi en çok istediği oyuncuların başında gelen Milot Rashica’nın çok sayıda talibinin olması, transfer sürecini bir hayli zorlaştırıyor. Türkiye’den Beşiktaş’ın da istediği Kosovalı yıldız için Norwich’in 10 milyon Euro bonservis bedelinde direttiği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Eski başkana şok ceza! 16 ay...
Habere Git

Galatasaray'ın Rashica teklifi

Galatasaray Yönetimi ise 27 yaşındaki kanat oyuncusuna maksimum 5 milyon Euro civarında bir ödeme yapmayı düşünüyor. İngiliz kulübüne yapılan son teklifte Galatasaray’ın 2 milyon Euro da bonuslara bağlı bir paket sunduğu öğrenildi. Bu başarı bonusları, oyuncunun maç oynama sayısına, Avrupa kupalarına katılım ve kupa kazanma gibi kriterlere bağlı.

Eğer Norwich cephesi bu öneriyi kabul ederse, Galatasaray 5+2 milyon Euro’ya Rashica’nın bonservisini almış olacak. 

Kulüplerin anlaşmasını bekliyor

Galatasaray’la her konuda anlaşmaya varan Milot Rashica ise transfer için artık kulüplerin anlaşmasını bekliyor. 

İlgini Çekebilir
İngiliz devi Nelsson'u istedi G.Saray Kolombiyalı yıldızı!
Habere Git

Norwich’in yaptığı kanat transferi sonrasında, Rashica’nın yeni sezon planları arasından tamamen çıkarıldığı belirtiliyor.

Geçen sezonki performansı

İngiliz kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, geçen sezon sarı-kırmızılı takımda çıktığı 35 karşılaşmada 6 gol ve 8 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler